Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μόνο για τα μέλη του Taxheaven.gr - προσφορά για την προβολή τους στο www.vrisko.gr

21 Φεβρουάριου 2011 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
  • Το www.vrisko.gr, η νέα, εύχρηστη ηλεκτρονική μηχανή αναζήτησης του Επαγγελματικού Καταλόγου 11880, προσφέρει σε Λογιστές, Φοροτεχνικούς και γενικά στα μέλη του Taxheaven.gr έκπτωση 20% σε όλα τα on line πακέτα διαφήμισης επαγγελματιών.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μόνο για τα μέλη του Taxheaven.gr - προσφορά για την προβολή τους στο www.vrisko.gr


21 Φεβρουαρίου 2011

Το www.vrisko.gr, η νέα, εύχρηστη ηλεκτρονική μηχανή αναζήτησης του Επαγγελματικού Καταλόγου 11880, προσφέρει σε Λογιστές, Φοροτεχνικούς και γενικά στα μέλη του Taxheaven.gr έκπτωση 20% σε όλα τα on line πακέτα διαφήμισης επαγγελματιών.  

Για να επωφεληθούν τα μέλη του www.taxheaven.gr της προσφοράς, αρκεί να καλέσουν στο 18333 και να αναφέρουν ότι είναι μέλη του, καθώς και ότι έχουν ενημερωθεί για τη σχετική προσφορά μέσω του εν λόγω website. Η προσφορά ισχύει από σήμερα 21/02 και για τις επόμενες 3 εβδομάδες (έως 14/03/2011).

Η προβολή στο www.vrisko.gr αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τους επαγγελματίες Λογιστές, Φοροτεχνικούς και Δικηγόρους, καθώς η επισκεψιμότητα του site τον προηγούμενο μήνα μόνο, ξεπέρασε τους 570.000  μοναδικούς επισκέπτες, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των επισκέψεων αφορούσαν αναζητήσεις των παραπάνω επαγγελματικών κατηγοριών. Το www.vrisko.gr προσφέρει τη δυνατότητα δυναμικής παρουσίας στο Internet με τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου online profile, καθώς και τη δυνατότητα προβολής μέσω ειδικών καταχωρίσεων (χορηγιών) επαγγελματικών κατηγοριών ή μέσω προβεβλημένων καταχωρίσεων που αφορούν στην εμφάνιση των στοιχείων του επαγγελματία κατά προτεραιότητα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Οι Λογιστές, Φοροτεχνικοί και Δικηγόροι έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μία ολοκληρωμένη σελίδα με την επωνυμία, την περιγραφή της επιχείρησης τους, τις περιοχές εξυπηρέτησης τους και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους, ενώ η επιχείρησή τους θα εμφανίζεται πάνω σε χάρτη δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να βρουν τη διαδρομή τους ως εκεί. Επιπλέον, μπορούν να επιλέξουν το πακέτο προβολής που τους ταιριάζει, να προσθέσουν στην εγγραφή τους λογότυπο και φωτογραφίες ή προσφορές και να προβάλλουν την επιχείρηση τους με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο στο κοινό που αναζητεί λογιστικές, φοροτεχνικές και νομικές υπηρεσίες, τη στιγμή που τις χρειάζεται, για κάθε περιοχή, σε όλη την Ελλάδα.  

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα του www.vrisko.gr επιτρέπει στους χρήστες να βρουν αυτό που αναζητούν εύκολα και γρήγορα, γράφοντας απλές λέξεις «κλειδιά» του επαγγέλματος, της επωνυμίας ή του αντικειμένου που αναζητούν, καθώς και της περιοχής που τους ενδιαφέρει.

Στη βάση δεδομένων του www.vrisko.gr περιλαμβάνονται ήδη περισσότερες από 700.000 εταιρείες και επαγγελματίες, ενώ οι εγγραφές του ανανεώνονται και εμπλουτίζονται σε καθημερινή βάση, διασφαλίζοντας την πληρότητα, εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρεχόμενων πληροφοριών.


Λίγα λόγια για τη Newsphone Hellas
Η Newsphone Hellas είναι πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας, περιεχομένου και εφαρμογών μέσω εναλλακτικών δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και Internet. Μέσω του 11880, του Έντυπου Επαγγελματικού Καταλόγου 11880 και του www.vrisko.gr δίνει αφενός μια ολοκληρωμένη λύση αναζήτησης (local search) στους χρήστες και αφετέρου τη δυνατότητα ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής και έντυπης προβολής σε κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης