Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

75 λογαριασμούς άνοιξε το ΣΔΟΕ για τα υποβρύχια - Διώξεις ετοιμάζει η Εισαγγελία

Τους λογαριασμούς 75 προσώπων έχει ανοίξει το ΣΔΟΕ, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργούν τα στελέχη του για την υπόθεση της προμήθειας των υποβρυχίων.

Το πόρισμα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος θα αποτελέσει σύντομα τη βάση των ενεργειών της Εισαγγελίας.

Ήδη έχουν διαπιστωθεί φορολογικές παραβάσεις, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», και σύντομα αναμένονται οι σχετικές διώξεις από την Διεύθυνση Οικονομικού Εγκλήματος της Εισαγγελίας Αθηνών για παράβαση του φορολογικού κώδικα, αλλά και για το κακούργημα του ξεπλύματος «βρώμικου» χρήματος.

Τα στελέχη του ΣΔΟΕ τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ανακαλύψει την πληρωμή υπέρογκων ποσών σε οffshore εταιρείες στις Ολλανδικές Αντίλλες, αλλά και σε φορολογικούς παραδείσους στην Ινδία.

Σύμφωνα με τιμολόγια που έχει στην διάθεσή της η εφημερίδα, υπέρογκα ποσά πληρώθηκαν από τα Ελληνικά Ναυπηγεία ακόμα και το 2004 και το 2005 σε δύο κυρίως οffshore εταιρείες.

Με βάση τα ευρήματα του ΣΔΟΕ, την περασμένη Παρασκευή συγκλήθηκε κοινή σύσκεψη των εισαγγελέων κ.κ. Παπανδρέου και Κυβέλου με τους επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Πηγή Τα Νέα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description SCORPIOS | February 21, 2011 9:29 AM | Reply

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ?????????
image description DimitrisD | February 22, 2011 8:43 AM | Reply
Όσο μπήκαν όλοι οι άλλοι μεγάλοι φυλακή, άλλο τόσο θα μπούνε και αυτοι....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο