Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γ. Παπακωνσταντίνου: Στο σωστό δρόμο για δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων

15 Φεβρουάριου 2011 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Στη «χωρίς προηγούμενο» μείωση του ελληνικού δημοσίου ελλείμματος κατά έξι ποσοστιαίες μονάδες σε ετήσια βάση, αναφέρθηκε ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.
Γ. Παπακωνσταντίνου: Στο σωστό δρόμο για δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων             

 Στη «χωρίς προηγούμενο» μείωση του ελληνικού δημοσίου ελλείμματος κατά έξι ποσοστιαίες μονάδες σε ετήσια βάση, αναφέρθηκε ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός οικονομικών υπογράμμισε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο για τη δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων επισημαίνοντας ότι ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προώθηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, την οικονομική ανάκαμψη και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Επίσης, ο Γ. Παπακωνσταντίνου εξέφρασε την ελπίδα ότι στις σημερινές συζητήσεις θα σημειωθεί πρόοδος, ώστε να υπάρξει ένα συνολικό πακέτο που θα επιφέρει σταθερότητα στην ευρωζώνη και θα επιλύσει τα υπάρχοντα προβλήματα.
Ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις επίτροπος Ολι Ρεν τόνισε ότι οι προτάσεις που υιοθέτησε πρόσφατα η Επιτροπή και οι οποίες θα συζητηθούν σήμερα για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας αποτελούν γερή βάση για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

 
πηγή ΑΠΕ


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης