Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αρχίζει η απόσυρση ΙΧ: Επεσαν οι υπογραφές στην υπουργική απόφαση

Οι καταναλωτές θα μπορούν να αποσύρουν τα παλιά τους ΙΧ από τις 21 Φεβρουαρίου στα κέντρα ανακύκλωσης της ΕΔΟΕ

Γεγονός αποτελεί πλέον και η υπογραφή της υπουργού Περιβάλλοντος κ. Μπιρμπίλη στην Κοινή Υπουργική Απόφασης για την απόσυρση ΙΧ καθώς πριν λίγη ώρα (13:35) ολοκληρώθηκε η διαδικασία βάζοντας τέλος στην αγωνία των εισαγωγέων, των εμπόρων αλλά και των καταναλωτών οι οποίοι πρόκειται να κάνουν χρήση του μέτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να αποσταλεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση πίσω στο Υπουργείο Οικονομικών ώστε από εκεί να οδεύσει προς το Εθνικό Τυπογραφείο για να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Στελέχη της κυβέρνησης εκτιμούν πως η δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου ενώ υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να πάρει ακόμη μία ημέρα παράταση με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί την Τρίτη στις 15 του μήνα.

Πάντως η επίσημη εκκίνηση του μέτρου θα πραγματοποιηθεί 10 ημέρες αργότερα δηλαδή την Δευτέρα 21 ή Τρίτη 22 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο