Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Διοργάνωση φορολογικού σεμιναρίου από τον Λ.Σ.Α.

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών διοργανώνει επίκαιρο Φορολογικό Σεμινάριο με τίτλο «ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ και ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ» και απευθύνεται σε στελέχη της διεύθυνσης λογιστηρίου, λογιστές και βοηθούς λογιστές και φοροτέχνες.

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο κος ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ και ο κος ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, Εισηγητές Φορολογικών Σεμιναρίων, Λογιστές - Φοροτεχνικοί.

 
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει ως εξής :

-  Φορολογία Φυσικών Προσώπων

Προσδιορισμός εισοδήματος με βάση τις αντικειμενικές δαπάνες και υπηρεσίες

Δαπάνες απόκτησης περιουσιακών στοιχείων (τεκμήρια).

-  Φορολογία Εισοδήματος Εταιρειών με το αρ. 10/ΚΦΕ

Ο νέος τρόπος φορολόγησης των νομικών προσώπων.

-  Φορολογία Εισοδήματος των Επιτηδευματιών που εντάχθηκαν στο λογιστικό προσδιορισμό εντός του 2010.

-  Ο νέος Αυτοέλεγχος, ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

Οι αλλαγές στις εκπιπτόμενες δαπάνες επιχειρήσεων και επιτηδευματίων.

 
Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνει το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 και ώρες 10:00 έως 15 ׃00 στο ξενοδοχείο Athens Imperial, Αχιλλέως και Μεγ. Αλεξάνδρου 2-4-6, πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα.

 

Το κόστος Συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται στα 60,00 € ανά πρόσωπο, είτε φυσικό είτε νομικό.

Θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο