Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παπακωνσταντίνου: Tελειώνει η ατιμωρησία για τους διάσημους

«Η αίσθηση του κόσμου ότι οι επώνυμοι δεν τιμωρούνται θα τελειώσει σύντομα», διαβεβαίωσε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έπειτα από ερώτηση που έθεσε η ανεξάρτητη βουλευτής και πρόεδρος της ΔΗΣΥ Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε ότι προωθείται η σύσταση θέσης οικονομικού εισαγγελέα, για να επιταχύνονται τέτοιου είδους υποθέσεις και όχι να παραμένουν κάπου και να μην ξέρει ποιος και γιατί τις προχωράει ή όχι.

Η κ. Μπακογιάννη, επικαλούμενη την μεγάλη καθυστέρηση ελέγχου και διαλεύκανσης υπόθεσης, κάλεσε τον υπουργό να απαντήσει αν οι φορολογούμενοι που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ έχουν την ίδια μεταχείριση και δικαίωμα στην καθυστέρηση ή υπάρχουν πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.

Η ίδια τόνισε πως δύο κυβερνήσεις επί τρία χρόνια δεν απαντούν στα ερωτήματα του ελληνικού λαού και ότι μέχρι στιγμής το μήνυμα είναι ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να παριστάνουν τους τιμητές χωρίς να θίγονται οι ίδιοι.

«Είμαι ο πρώτος υπουργός και η πρώτη κυβέρνηση που απαντά», αντιτείνει ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Πηγή Τα Νέα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο