Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δήλωση της ΠΑΣΚΟ & Σ για το εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών του Οικ. επιμελητηρίου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ( ΠΑΣΚΟ & Σ)

Αθήνα 29/1/2011

ΔΗΛΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ της 29ης /1/2011  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η  ΠΑΣΚΟ  & Σ καταγγέλλει την ενέργεια της αλλοίωσης  της βούλησης και της έκφρασης των οικονομολόγων όπως προέκυψε στις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου 2010.
Η προβοκατόρικη  ενέργεια των αντιπροσώπων  της ΕΠΟ να αλλοιώσει το αποτέλεσμα στη ΣΤΑ της 29ης /1/2011 δεν έχει καμία σχέση με τον κώδικα αξιών και διαφάνειας  που διέπουν διαχρονικά τη λειτουργία της ΠΑΣΚΟ  & Σ.
Η  ΠΑΣΚΟ & Σ δεν έχει καμία σχέση με συμπεριφορές που τις χαρακτηρίζουν πολιτική και συνδικαλιστική αλητεία και δεν αποδέχεται το αποτέλεσμα της εκλογής της κεντρικής διοίκησης του ΟΕΕ που προσθέτει  στη δύναμη της παράταξής μας μία έδρα που δεν προέρχεται από την πραγματική βούληση της εκλογικής βάσης .
Ζητάμε την άμεση παραίτηση όλων των εκλεγμένων στη κεντρική διοίκηση και την προσφυγή σε νέα ΣΤΑ για πραγματική και αναλλοίωτη έκφραση των αντιπροσώπων της ΣΤΑ.

Για τη  ΠΑΣΚΟ  & Σ
Ο Πρόεδρος


Γιώργος Μπάτσος

Σημείωση:  Κατατέθηκε στα πρακτικά των αρχαιρεσιών της 29ης /1/2011
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο