Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Εκλογές Οικονομικού Επιμελητηρίου: AKIOE - Η συνεργασία μελών της ΠΑΣΚΟ με την ΕΠΟ (ΛΑΟΣ) αλλοίωσε το αποτέλεσμα των εκλογών της 12/12/2010,. Περιμένουμε.......


«Η συνεργασία μελών της ΠΑΣΚΟ με την ΕΠΟ (ΛΑΟΣ) αλλοίωσε το αποτέλεσμα των εκλογών της 12/12/2010,. Περιμένουμε........ »

Η συνεργασία κάποιων μελών  της ΠΑΣΚΟ  με την ΕΠΟ (ΛΑΟΣ) αλλοίωσε το αποτέλεσμα των εκλογών της 12/12/2010,. Περιμένουμε την επίσημη και δημόσια τοποθέτηση της ηγεσίας τη ΠΑΣΚΟ ελπίζοντας ότι θα αποκαταστήσει την αδικία και την παραχάραξη της ετυμηγορίας των συναδέλφων.
Αν δεν γίνονταν αυτή η ''συνεργασία'' οι έδρες θα ήταν δυο για την ΑΚΙΟΕ και όχι  μια που έλαβε και πέντε για την  ΠΑΣΚΟ και όχι έξη που έλαβε ..  
 
                                                                         Με εκτίμηση
Ο εκπρόσωπος της
 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ  (Α.ΚΙ.Ο.Ε)
Παναγιώτης Αλεβιζάκης

Ακολουθεί το  Πρακτικό της  Εφορευτικής  Επιτροπής  

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗΔΗΜΟΚΡAΤΙΑ

      ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Στην Αθήνα σήμερα στις 29 Ιανουαρίου 2011 συνήλθε η Eφορευτική Επιτροπή των εκλογών για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Διοίκησης η οποία συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Κρητικός Παναγιώτης, Πρόεδρος (ΔΗΚΙΟ) και μέλη Μπορλόκας Θεόδωρος (ΠΑΣΚΟ), Νόβας Μιχάλης (ΣΕΠ-Ο), Οικονομίδης Ιωάννης (ΠΟΦΕ-Ε),Λενταράκης Βασίλειος (ΑΚΙΟΕ)

Η Επιτροπή μετά το τέλος της ψηφοφορίας προέβη στη διαλογή και καταμέτρηση των εδρών και τη σύνταξη του πίνακα των επιτυχόντων και αναπληρωματικών μελών που εξελέγησαν ως μέλη της Κεντρικής Διοίκησης.

Ψήφισαν Αντιπρόσωποι 199

΄Εγκυρα ψηφοδέλτια 197

΄Ακυρα – Λευκά   2

΄Ελαβαν:

Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων (ΔΗΚΙΟ) : 69,  ΄Εδρες  5

Eκλέγονται:  Καλλίρης Πελοπίδας (56), Κόλλιας Κων/νος (35), Καραγιάννη Εφροσύνη (34), Ρίζος Ευάγγελος (23), Ταγγίρης Κων/νος (22)

Αναπληρωματικά μέλη:  Μανούσος Κωνσταντίνος (19),Καλόμοιρος Αλέξανδρος (18)

Πανελλήνια Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενοι (ΠΑΣΚΟ-Σ): 73,  ΄Εδρες  6

Eκλέγονται: Μπάτσος Γεώργιος (36),Αλαμάνος Παναγιώτης (27),Κυδωνάκης Γεώργιος (26),Τραγάνης Σταύρος (24),Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος (23),Χατζηδάκης Γεώργιος (23)

Αναπληρωματικά μέλη: Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (22) ,Κούκης Νικόλαος (19),Χαντώλιας Γρηγόριος (9),Μαστρογιαννάκης Στέλιος (3)

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδος (ΑΚΙΟΕ): 19. ΄Εδρες:  1.

Eκλέγονται:  Αλεβιζάκης Παναγιώτης (19).

Αναπληρωματικά μέλη: Κούκουνας Κωνσταντίνος (14),Χρυσάφης Σωτήριος (11)

Παράταξη Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων – Επαγγελματιών  (Π.Ο.Φ.Ε.-Ε.):14 , ΄Εδρες: 1

Eκλέγεται :  Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος (10)

Αναπληρωματικά μέλη: Πανιδης Αβρααμ(9), Πατέλης Νικόλαος (7)

Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση – Οικονομολόγων (Δ.Π.Κ.-Ο): 11

΄Εδρες: 1.

Eκλέγονται: Βάσσος Σταμάτης (11)

Αναπληρωματικά μέλη: Αγγελόπουλος Χρήστος(2).,Κουλούρης Ιωάννης (2)

Συνεργασία Ενότητα  Παρέμβαση Οικονομολόγων (ΣΕΠ-Ο):11 , ΄Εδρες: 1.

Eκλέγονται: Αλεξιάδης Τρύφων (8)

 

Αναπληρωματικά μέλη: Ζορκάδης Ευάγγελος (4),, Μαλτέζος Μενέλαος (4 ).

                                                                                               

Ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής                           Τα  Μέλη

            Κρητικός Παναγιώτης,

Μπορλόκας Θεόδωρος

Νόβας Μιχάλης  

Οικονομίδης Ιωάννης

Λενταράκης Βασίλειος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο