Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέοι Μοναδικοί Συντελεστές Καθαρού Κέρδους

Τους νέους μοναδικούς συντελεστές καθαρού κέρδους, με βάσει τους οποίους προσδιορίζεται εξολογιστικά το καθαρά κέρδος των εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, έδωσε στη δημοσιότητα ο υφυπουργός Οικονομίας Αντώνης Μπέζας...

Τους νέους μοναδικούς συντελεστές καθαρού κέρδους, με βάσει τους οποίους προσδιορίζεται εξολογιστικά το καθαρά κέρδος των εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, έδωσε στη δημοσιότητα ο υφυπουργός Οικονομίας Αντώνης Μπέζας.

Με βάσει τους συντελεστές αυτούς θα γίνει φέτος η αυτορύθμιση για χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς ισχύουν από τη χρήση του 2005.

Η υπουργική αποόφαση προβλέπει την εφαρμογή των ΜΣΚΚ σε 262 νέα επαγγέλματα και κατάργηση 29 επαγγελμάτων,  την αλλαγή της περιγραφής σε 48, την αύξηση του ΜΣΚΚ σε 12 και τη μείωση σε 43 επαγγέλματα.  και την άμεση αντίδραση της ΓΣΕΕ.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο