Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

ΣΔΟΕ: Θα έλθουν στο φώς οι υποθέσεις φοροδιαφυγής

«Αρχή και οδηγός πορείας» είναι η τιμωρία όσων φοροδιαφεύγουν δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών σε εκδήλωση του ΣΔΟΕ. Από την πλευρά του, ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Γιάννης Καπελέρης υπογράμμισε ότι το 2011 θα είναι καθοριστικής σημασίας καθώς θα «βγουν στο φως» και θα «τελειώσουν» μείζονος σημασίας φορολογικές υποθέσεις.
 Στην σημερινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΣΔΟΕ, ο κ. Παπακωνσταντίνου, δήλωσε ότι "η πολιτεία θα είναι αμείλικτη απέναντι σε φαινόμενα φοροδιαφυγής" και διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι δεν θα αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα από το στιγμή που θα τηρείται ο νόμος.

Προανήγγειλε δε την ενδυνάμωση του Σώματος Δίωξης του Οικονομικού Εγκλήματος, ώστε να τιμωρούνται όλοι όσοι φοροδιαφεύγουν και φοροαποφεύγουν, ενώ επανέλαβε ότι αναδιοργανώνεται το σύνολο των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών.

Τέλος ζήτησε την τιμωρία όσων υπαλλήλων του κλάδου εφοριακών που δεν τιμούν το λειτούργημά τους, επισημαίνοντας πως οι περιπτώσεις των επίορκων θα έρθουν στην επιφάνεια.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο