Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η ΕΣΕΕ ζητεί παράταση καταβολής της α' δόσης της έκτακτης εισφοράς

ΠAPATAΣH της προθεσμίας καταβολής της α'Α δόσης, της έκτακτης εισφοράς τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, αντί της 31ης Ιανουαρίου και μεγαλύτερο αριθμό δόσεων από τον ισχύοντα των 12, με αντίστοιχη μείωση του ελάχιστου ποσού μηνιαίας καταβολής των 1.000 ευρώ, ζητεί η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου από τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Η ΕΣΕΕ στη σχετική επιστολή της επισημαίνει ότι από την αρχή της καθιέρωσης αυτού του «κεφαλικού φόρου» έχει δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση την αντίθεσή της για αυτή τη μόνιμη επιβάρυνση. Σημειώνει ότι ήδη ολοκληρώθηκε η αποστολή των σχετικών εκκαθαριστικών σημειωμάτων, χωρίς και πάλι να λείπουν τα λάθη και οι ασάφειες, ενώ η υποχρέωση καταβολής της πρώτης δόσης από 17.000 επιχειρήσεις όλης της χώρας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα ρευστότητας. Για τους λόγους αυτούς η ΕΣΕΕ στην επιστολή της αναφέρει ότι «σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία η έμπρακτη κατανόηση από την κυβέρνηση των μεγάλων δυσχερειών που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και να επικρατήσει η διαλλακτικότητα και η κοινή λογική σε ό,τι αφορά τη διευκόλυνση εξόφλησης της πρώτης δόσης».

 Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο