Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Κλείνει εργοστάσιο της Coca Cola 3E

Στο κλείσιμο του εργοστασίου της στην Αθήνα και την μεταφορά των δραστηριοτήτων του στο εργοστάσιο στο Σχηματάρι αποφάσισε να προχωρήσει η διοίκηση της Coca Cola 3E. Παράλληλα η διοίκηση αποφάσισε την διακοπή λειτουργίας των αποθηκών σε Ρόδο, Μεσολόγγι και Κέρκυρα και την τροφοδοσία των περιοχών αυτών από τις αποθήκες σε Ηράκλειο και Πάτρα....

Στο κλείσιμο του εργοστασίου της στην Αθήνα και την μεταφορά των δραστηριοτήτων του στο εργοστάσιο στο Σχηματάρι αποφάσισε να προχωρήσει η διοίκηση της Coca Cola 3E. Παράλληλα η διοίκηση αποφάσισε την διακοπή λειτουργίας των αποθηκών σε Ρόδο, Μεσολόγγι και Κέρκυρα και την τροφοδοσία των περιοχών αυτών από τις αποθήκες σε Ηράκλειο και Πάτρα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση από τις κινήσεις αυτές επηρεάζονται 150 άτομα(από τους 2.400 εργαζομένους) κάποια από τα οποία θα μεταφερθούν σε άλλες θέσεις αλλά το μεγαλύτερο μέρος θα ενταχθεί σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Coca Cola 3E, η διοίκηση βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τα σωματεία εργαζομένων για να καθορίσει τους όρους και τις λεπτομέρειες της αναδιάρθρωσης.

Παράλληλα, στελέχη της εταιρείας διαψεύδουν την πληροφορία που κυκλοφόρησε νωρίτερα για απολύσεις 700 ατόμων και μεταφορά παραγωγικών δραστηριοτήτων στα Βαλκάνια.

Η πληροφορία που είχε κυκλοφορήσει προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους εργαζομένους της εταιρείας

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο