Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παπακωνσταντίνου: "Το 2011 θα βγει η Ελλάδα στις αγορές"

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών μέσα στους επόμενους μήνες η Ελλάδα αναμένεται να εκδώσει τα λεγόμενα ομόλογα «διασποράς» για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Εντός του έτους θα βγει η Ελλάδα στις αγορές για άντληση μακροχρόνιων κεφαλαίων, επανέλαβε σήμερα μετά την ολοκλήρωση του Ecofin στις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών, χωρίς όμως να προσδιορίσει τη χρονική στιγμή.

Σημείωσε ακόμη ότι μέσα στους επόμενους μήνες η Ελλάδα αναμένεται να εκδώσει τα λεγόμενα ομόλογα «διασποράς» για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου επεσήμανε ότι δεν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στους κόλπους της κυβέρνησης αναφορικά με το πρόγραμμα αποπληρωμής των δανείων.

 
«Η Κομισιόν και η ΕΚΤ παραμένουν θετικές για το πρόγραμμα οικονομικών μεταρρυθμίσεων της Ελλάδας» πρόσθεσε ο υπουργός, σημειώνοντας ότι η δημοσιονομική σύγκλιση του 2010 ήταν εντυπωσιακή - 6 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο