Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Τo Taxis ψάχνει εισοδήματα... εξωτερικού .

Το ΣΔΟΕ έχει τροφοδοτήσει με ειδικό λογισμικό και οι ελεγκτές έχουν λυμένα χέρια

Εγιναν αντιπαραβολές για απόδοση φόρου κληρονομιάς και την ακίνητη περιουσία όπου εντοπίστηκαν 561 οφειλέτες με χρέος 19 εκατ. ευρώ και ακίνητη περιουσία 290 εκατ. Τώρα οι υπολογιστές του Taxis εμφανίζουν στοιχεία για 30.000 περιπτώσεις φορολογουμένων που έχουν εισοδήματα από το εξωτερικό και ο έλεγχος θα δείξει εάν είχαν δηλωθεί.

«Εχουμε εγκαταστήσει σύστημα για να παρακολουθούμε άμεσα την απόδοση των ΔΟΥ σε σχέση με τις διασταυρώσεις που γίνονται.

Η Γραμματεία στέλνει στις ΔΟΥ τις περιπτώσεις που απαιτεiται έλεγχος και έχει τη δυνατότητα να ?βλέπει? την εξέλιξη κάθε περίπτωσης και τον χειρισμό της Εφορίας», λέει ο κ. Διομήδης Σπινέλλης, γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων που έχει αναλάβει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της τεχνολογίας για να κλείσει τις τρύπες στο σύστημα...

Οπως λέει, τα επόμενα έργα αφορούν την ένταξη 13 νέων υπηρεσιών προς τους πολίτες που μέχρι στιγμής γίνονταν χειρόγραφα, καθώς και ένα πρόγραμμα ελέγχου των επιχειρηματικών λογαριασμών για τον τζίρο που κάνουν μέσω πιστωτικών καρτών.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο