Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δημιουργία ολοκληρωμένου συστήματος Μητρώου Εμπορικών Σημάτων

Συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας στο υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με σκοπό τη δημιουργία ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος Μητρώου Εμπορικών Σημάτων.

Με απόφαση του γενικού γραμματέα του υπουργείου κ. Ι. Δρυμούση αναφέρεται στη σχετική απόφαση με τα ονόματα των υπαλλήλων (Ζ. Βάλβης, Ε. Τσιόπουλος, Κ. Παρλιάρος, Κ. Χαρμπίλας) ότι έργο τους θα είναι η σύνταξη των τεχνικών προδιαγραφών του έργου και το έργο τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 20 εργάσιμων ημερών καθώς η Γενική Γραμματεία Εμπορίου έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση την προκήρυξη «Δημιουργία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (Ο.Π.Σ) Μητρώου Εμπορικών Σημάτων».

Το αντικείμενο του έργου αφορά στη μελέτη, το σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος (Ο.Π.Σ) για όλες τις ηλεκτρονικές διαδικασίες των εμπορικών σημάτων εντός και εκτός της Διεύθυνσης Εμπορικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Δ.Ε.Β.Ι.), της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Στο έργο συμπεριλαμβάνεται η μελέτη εφαρμογής, ο ανασχεδιασμός των διαδικασιών και ροών εργασιών, η ανάπτυξη, εγκατάσταση και παραμετροποίηση κατάλληλου λογισμικού, η προμήθεια και εγκατάσταση σύγχρονου εξοπλισμού πληροφορικής και της απαραίτητης δικτυακής υποδομής, η μετάπτωση των υφιστάμενων δεδομένων σημάτων, η πλήρης ψηφιοποίηση των βιβλίων σημάτων και των αποφάσεων των Διεθνών σημάτων καθώς και η εκπαίδευση των χρηστών του πληροφοριακού συστήματος.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 2.131.900 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23% και η διαβούλευση που έχει ξεκινήσει από τις 30 Δεκεμβρίου θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2011.Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ONLINE
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο