Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κατσέλη: Καµία νέα παρέµβαση στις συµβάσεις εργασίας

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ∆ΙΕΨΕΥΣΕ το υπουργείο Εργασίας τις φήµες ότι ασκούνται νέες πιέσεις από την τρόικα για το θέµα των συµβάσεων εργασίας. Παράλληλα και ο Α. Αλταφάζ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Ολι Ρεν, δήλωσε χθες όταν ρωτήθηκε σχετικά, ότι όλα τα στοιχεία του νόµου για τα εργασιακά θέµατα στην Ελλάδα είναι ευθυγραµµισµένα µε το Μνηµόνιο. Οπως είπε χτες η κ. Κατσέλη, «το θέµα των ειδικών συλλογικών συµβάσεων έχει κλείσει. ΗΒουλή ψήφισε το νέο νοµοθετικό πλαίσιο το οποίο είναι σε ισχύ. Οι επιταγές του Μνηµονίου έχουν ικανοποιηθεί και δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη διαβούλευση για αυτό τοθέµα τους επόµενους µήνες».

Η κ. Κατσέλη συµπλήρωσε ότι η αλλαγή στη διάταξη που προσδιόριζε τον χρόνο ισχύος των συµβάσεων στο ένα έτος απαλείφθηκε για να δοθεί η δυνατότητα ισχύος των ειδικών συµβάσεων και για διάστηµα µικρότερο του έτους.

Τους επόµενους µήνες
Προσδιορίζοντας τις προτεραιότητες των εποµένων µηνών, η υπουργός σηµείωσε ότι θα υπάρξουν περιορισµένες αλλαγές στη νοµοθεσία για τη διευθέτηση των όρων εργασίας και για το συµβόλαιο ορισµένου χρόνου, ενώ εκκρεµούν διοικητικά µέτρα για την υλοποίηση των ρυθµίσεων πουήδη έχουν ψηφιστεί, όπως αυτές που αναφέρονται στον Οργανισµό Μεσολάβησης και ∆ιαιτησίας.
Πηγή Τα Νέα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο