Εγκρίθηκε η τρίτη δόση του δανείου από το ΔΝΤ

Οικονομικές Ειδήσεις

20 Δεκέμβριος 2010
Εγκρίθηκε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, η επόμενη δόση του δανείου προς την Ελλάδα, ύψους περίπου 2,5 δισ. ευρώ (2,16 δισ. μονάδες ειδικού δικαιώματος ανάληψης) από το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), στο πλαίσιο του μηχανισμού στήριξης. Taxheaven.gr


Ανακοίνωση σχετικά με την έγκριση της τρίτης δόσης του δανείου από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Εγκρίθηκε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, η επόμενη δόση του δανείου προς την Ελλάδα, ύψους περίπου 2,5 δισ. ευρώ (2,16 δισ. μονάδες ειδικού δικαιώματος ανάληψης) από το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), στο πλαίσιο του μηχανισμού στήριξης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ και η έκθεση των στελεχών του, που δημοσιοποιήθηκε, αναγνωρίζουν την μεγάλη πρόοδο της χώρας μας, τόσο στο πεδίο της δημοσιονομικής προσαρμογής, όσο και στην υλοποίηση των τομών και αλλαγών που χρειάζεται η χώρα. Η ελληνική κυβέρνηση ειναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην κατεύθυνση αυτή έχοντας, ήδη, εξαγγείλει συγκεκριμένα σχέδια δράσης, και προχωρώντας στην υλοποίηση τους με προσήλωση στους στόχους του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής.