Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δ. Γεωργακόπουλος: «Δεν θα χάσουμε ούτε ευρώ από τις βεβαιωμένες οφειλές»

Δ. Γεωργακόπουλος: «Δεν θα χάσουμε ούτε ευρώ από τις βεβαιωμένες οφειλές»             

 «Κανένας υπουργός και κανένας σε αυτήν την κυβέρνηση δεν πρόκειται να διαγράψει ένα ευρώ, που μπορεί να εισπραχθεί», τόνισε ο γγ Οικονομικών, Δ. Γεωργακόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5 αναφερόμενος στις διαγραφές οφειλών, που δεν μπορούν να εισπραχθούν.

    Ο κ. Γεωργακόπουλος είπε ότι είναι θέμα απόφασης του υπουργού, ενδεχομένως και της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων, αν θα δοθούν στη δημοσιότητα οι λίστες και πρόσθεσε: «Για τις διαγραφές έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει πλήρης αδυναμία είσπραξης και παρότι η αρμόδια ΔΟΥ λέει ότι εδώ έχω πάρει όλα τα μέτρα, όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τον νόμο και δεν πρόκειται να εισπράξουμε, έχουμε τελεσιδικήσει και δικαστικά, γίνεται ένα δεύτερο πέρασμα μια - μια η περίπτωση, παραπέμπεται σε επιτροπή κι αφού διαπιστωθεί αδυναμία είσπραξης, διαγράφονται».

    Ο γενικός γραμματέας εξήγησε πως για «βεβαιωμένες οφειλές, εφόσον η εταιρία είναι εν λειτουργία και υπάρχει αντικείμενο, δεν πρόκειται να χάσει το δημόσιο ούτε ένα ευρώ».
 
Πηγή Express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description LIAROMMATIS | Δεκεμβρίου 16, 2010 4:06 μ.μ. | Reply
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο