Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σήμερα συνάντηση Χρυσοχοϊδη-πολυεθνικών για τις τιμές

16 Δεκέμβριου 2010 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Πρόκειται να τους ζητήσει να συμβάλλουν στις δυσκολίες των ελληνικών νοικοκυριών με μειώσεις τιμών
Συναίνεση για μειώσεις τιμών σε τρόφιμα και άλλα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, επιδιώκει να αποσπάσει ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Σήμερα, Πέμπτη στις 10 το πρωί πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με 40 επιχειρηματίες και στελέχη πολυεθνικών και εγχώριων εταιριών των κλάδων τροφίμων, απορρυπαντικών, ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, αλλά και αλυσίδων σούπερ μάρκετ ζητώντας τους να συμβάλλουν στις δυσκολίες των ελληνικών νοικοκυριών με μειώσεις τιμών.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, λένε πληροφορίες, το προηγούμενο διάστημα είχε κάνει κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους leaders και όχι μόνο, των κλάδων που απαρτίζουν το λεγόμενο "καλάθι της νοικοκυράς" αλλά και καθορίζουν τον δείκτη τιμών καταναλωτή, παρουσιάζοντάς τους τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη διαμόρφωση φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος και ζητώντάς τους ως αντάλλαγμα μειώσεις τιμών.

Επιχειρήσεις, αναφέρουν πηγές, ξεκινούν από το νέο έτος μειώσεις, κυρίως με την πρακτική των προσφορών και των προωθητικών ενεργειών.

Μετά το τέλος των σημερινών συναντήσεων ο κ. Χρυσοχοϊδης θα προβεί σε ανακοινώσεις.

Πηγή Ημερησία


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης