Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σήμερα συνάντηση Χρυσοχοϊδη-πολυεθνικών για τις τιμές

Πρόκειται να τους ζητήσει να συμβάλλουν στις δυσκολίες των ελληνικών νοικοκυριών με μειώσεις τιμών

Συναίνεση για μειώσεις τιμών σε τρόφιμα και άλλα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, επιδιώκει να αποσπάσει ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Σήμερα, Πέμπτη στις 10 το πρωί πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με 40 επιχειρηματίες και στελέχη πολυεθνικών και εγχώριων εταιριών των κλάδων τροφίμων, απορρυπαντικών, ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, αλλά και αλυσίδων σούπερ μάρκετ ζητώντας τους να συμβάλλουν στις δυσκολίες των ελληνικών νοικοκυριών με μειώσεις τιμών.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, λένε πληροφορίες, το προηγούμενο διάστημα είχε κάνει κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους leaders και όχι μόνο, των κλάδων που απαρτίζουν το λεγόμενο "καλάθι της νοικοκυράς" αλλά και καθορίζουν τον δείκτη τιμών καταναλωτή, παρουσιάζοντάς τους τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη διαμόρφωση φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος και ζητώντάς τους ως αντάλλαγμα μειώσεις τιμών.

Επιχειρήσεις, αναφέρουν πηγές, ξεκινούν από το νέο έτος μειώσεις, κυρίως με την πρακτική των προσφορών και των προωθητικών ενεργειών.

Μετά το τέλος των σημερινών συναντήσεων ο κ. Χρυσοχοϊδης θα προβεί σε ανακοινώσεις.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο