Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ερχονται μειώσεις αποδοχών και στις εισηγμένες ΔΕΚΟ

Γ. Παπακωνσταντίνου: «Και οι εισηγμένες πρέπει να προσφέρουν στην προσπάθεια εξορθολογισμού»

Και στις εισηγμένες ΔΕΚΟ θα εφαρμοστούν προγράμματα περιστολής των δαπανών και του μισθολογικού κόστους προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για εργασιακά και προβληματικές Δημόσιες Επιχειρήσεις και Οργανισμούς που συζητείται στη Βουλή.

Όπως ανέφερε, η κυβέρνηση προτίθεται να στείλει, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, επιστολή στις διοικήσεις των εισηγμένων ΔΕΚΟ, με την οποία θα τις καλεί να κάνουν «ανάλογες κινήσεις» με αυτές που προβλέπει το υπό συζήτηση πολυνομοσχέδιο για επιχειρήσεις εκτός χρηματιστηρίου. «Και οι εισηγμένες πρέπει να προσφέρουν στην προσπάθεια εξορθολογισμού» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή Το Βήμα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο