Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

AKIOE - Έχουν δικαίωμα να μιλούν όλοι αυτοί που κατά την διαδικασία ψήφισης του φορολογικού νόμου και την πρόβλεψη του άρθρου 17 για την πιστοποίηση είτε αδιαφορούσαν είτε περίμεναν το λάθος είτε λιθοβολούσαν το Οικονομικό Επιμελητήριο για ίδιο όφελος ;

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ  (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)

AKIOE - Έχουν δικαίωμα να μιλούν όλοι αυτοί που κατά την διαδικασία ψήφισης του φορολογικού νόμου και την πρόβλεψη του άρθρου 17 για την πιστοποίηση είτε αδιαφορούσαν είτε περίμεναν το λάθος είτε λιθοβολούσαν το Οικονομικό Επιμελητήριο για ίδιο όφελος ;

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι συνάδελφοι της ΔΗΚΙΟ έχοντας χάσει την κεντρική πολιτική εξουσία περίμεναν το λάθος για να βγουν να καταγγείλουν τυχόν λάθος εκχώρησης της διαδικασίας πιστοποίησης.

Οι συνάδελφοι της ΠΑΣΚΟ οι οποίοι δεν είχαν αξιοποιηθεί για να στελεχώσουν την κυβέρνηση αδιαφορούσαν – πλην ελαχίστων – και καταφέρονταν κατά της κυβέρνησης και της πολίτικης εξουσίας του αρμοδίου υπουργείου με τρόπο που δεν λέγετε και δεν γράφετε. Υπήρχαν και συνάδελφοι που ξεχνούσαν το ΟΕΕ και προσπαθούσαν να πάρουν αυτοί για λογαριασμό όλων και αυτών που δεν εκπροσωπούν την δυνατότητα της πιστοποίησης. Φυσικά κάποιοι μέσα από το υπουργείο και κάποιοι από το κυβερνόν κόμμα τους υπόσχονταν και αυτό θα πρέπει να απασχολήσει και την ηγεσία του Υπουργείου – για την ειλικρίνεια των συνεργατών που με τα οποία έχει στελεχωθεί. Και το ΟΙΕ θα πρέπει να απασχολήσουν αυτοί οι ‘’συνάδελφοι’’ γιατί κάποιοι από αυτούς είναι μελή του ΟΕΕ η μπορεί και να υπήρξαν μέλη σε όργανα του.

Φυσικά δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν όλοι αυτοί , αλλά στον τόπο αυτό κανείς δεν θυμάται αυτά που δεν τον συμφέρουν και έτσι οι νεόκοποι πάντα είναι στην επιφάνεια. Κάποιοι όμως έξω από την λογική των προσωπικών και παραταξιακών λογικών είχαν γίνει μέχρι και ενοχλητικοί για να μην κυριαρχήσουν στο υπουργείο λογικές σε βάρος του ΟΕΕ. Αυτοί με τους οποίους πορευόμαστε σαν κίνηση και όσοι είναι σώφρονες στο υπουργείο το αναγνωρίζουν

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ  (Α.ΚΙ.Ο.Ε.)
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο