Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Εξαγορά της S&T Hellas ΑΕ από την Singular

H Singular, από τις μεγαλύτερες εταιρίες Επιχειρηματικού Λογισμικού και Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, ανακοινώνει μια νέα ....

H Singular, από τις μεγαλύτερες εταιρίες Επιχειρηματικού Λογισμικού και Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, ανακοινώνει μια νέα επιχειρηματική συμφωνία με την S&T Hellas ΑΕ. H συμφωνία αφορά στην εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της S&T Hellas ΑΕ. από την Singular Integrator.

 

 

Η S&T Hellas ΑΕ δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση καινοτόμων επιχειρησιακών λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών στους τομείς των Λιανικών Πωλήσεων, του Δημόσιου Τομέα, της Υγείας, των Πετρελαιοειδών, της Ναυτιλίας, των Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας καθώς και της Παροχής Υπηρεσιών. Η εταιρία είναι 100% θυγατρική εταιρία της S&T AG Αυστρίας. Στην Ελλάδα  δραστηριοποιείται από το 1975 ως ICL ΕΛΛΑΣ ΑΕ, αργότερα ως Fujitsu Services AE και από το 2003 ως S&T ΕΛΛΑΣ ΑΕ. 

 

Σήμερα η εταιρία διαθέτει 45 άτομα στελεχικό δυναμικό και διακεκριμένο πελατολόγιο στους τομείς που δραστηριοποιείται όπως οι: Notos Group, ΑΤΤΙΚΑ Πολυκαταστήματα, Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών, Δημόσια Νοσοκομεία, SHELL, BP Hellas, ANEK, Blue Star/ Strintzis Lines, Minoan Lines, ION AE, ΜΙΝΕΡΒΑ, ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ, ΟΤΕ κ.λπ.. 

 

O κύκλος εργασιών της S&T Hellas ΑΕ για το 2005, αναμένεται να ξεπεράσει τα 3,5 εκατομμύρια Ευρώ.

 

Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία της S&T Hellas, κυρίως στους τομείς Διαχείρισης Πληροφοριακών Λύσεων Εντατικής Λιανικής και Διαχείρισης Πρατηρίων Καυσίμων, παρέχει στη Singular τη δυνατότητα της ενίσχυσης και της περαιτέρω ανάπτυξης της με προϊόντα και λύσεις σε τομείς που η εταιρία δηλώνει στρατηγικό ενδιαφέρον.

 

Ο Πρόεδρος της Singular κ. Γιάννης Καρακαδάς αναφερόμενος στη νέα σημαντική στρατηγική συνεργασία της εταιρίας δήλωσε:

 

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ένταξη της S&T Hellas στο δυναμικό της Singular. Η S&T Hellas διαθέτει εξαίρετο στελεχικό δυναμικό, διακεκριμένο πελατολόγιο και συμπληρωματικές λύσεις και υπηρεσίες στην εταιρία μας. H Singular, μετά από μια περίοδο αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης, περνά σε μια νέα φάση ανάπτυξηs. Αναμένουμε η συνεργασία αυτή να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση μας στην αγορά της Πληροφορικής".
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο