Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Γ. Καπελέρης: Δήλωναν κέρδη 150.000, έχουν καταθέσεις 6 εκατ. ευρώ. Έχουν έρθει 60 άτομα οικειοθελώς να αλλάξουν τη χρήση του σκάφους τους

Γ. Καπελέρης: Δήλωναν κέρδη 150.000, έχουν καταθέσεις 6 εκατ. ευρώ. Έχουν έρθει 60 άτομα οικειοθελώς να αλλάξουν τη χρήση του σκάφους τους

Ελεύθεροι επαγγελματίες οι οποίοι την τελευταία τριετία δήλωναν κέρδη 150.000 ευρώ, ενώ παράλληλα διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ, έχει εντοπίσει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ειδικός γραμματέας του, Γ. Καπελέρης, στο ραδιοσταθμό Βήμα 99.5 FM.
 Σύμφωνα με τον ίδιο, οι περιπτώσεις αυτές ανέρχονται σε δεκάδες και θα δουν το φως της δημοσιότητας στο προσεχές μέλλον. Τα στοιχεία προέρχονται, όπως δήλωσε, από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.

Επιβεβαίωσε ότι το συνολικό ύψος των προστίμων στη χρονιά θα φτάσει τα 5 δισ. ευρώ, έναντι του 1,5 δισ. που ήταν το 2009.

Ακόμη, δήλωσε πως μέχρι στιγμής έχουν δεσμευθεί γύρω στα 250 σκάφη, ενώ έχουν προσέλθει 60 άτομα οικειοθελώς για να αλλάξουν τη χρήση του σκάφους από επαγγελματικό σε ιδιωτικό και έχουν καταβάλει πρόστιμα χιλιάδων ευρώ.

Σχετικά με την ρύθμιση της περαίωσης, δήλωσε πως μέχρι στιγμής έχουν εισπραχθεί περισσότερα από 350 εκατ. ευρώ, αριθμός που αποτελούσε στόχο για το 2010.

Απέδωσε τέλος, το ύψος των προστίμων στην εντατικοποίηση των ελέγχων, καθώς όπως τόνισε, η οικονομική δραστηριότητα είναι μειωμένη το 2010, αλλά τα έσοδα από τον ΦΠΑ αυξημένα.

Πηγή ελευθεροτυπία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο