Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ενισχύσεις 642 εκατ. ευρώ σε ιδιωτικές επενδύσεις το 2005

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση ιδιωτικών επενδύσεων στη χώρα μας ανάγκασε το Οικονομικό Επιτελείο της Κυβέρνησης να αυξήσει κατά 82 εκατ. ευρώ το ποσό το οποίο δεσμεύθηκε το 2005 για την ενίσχυση των επιχειρηματικών σχεδίων και προγραμμάτων τα οποία υπήχθησαν στα κίνητρα του νέου αναπτυξιακού νόμου 3299/2004.....

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση ιδιωτικών επενδύσεων στη χώρα μας ανάγκασε το Οικονομικό Επιτελείο της Κυβέρνησης να αυξήσει κατά 82 εκατ. ευρώ το ποσό το οποίο δεσμεύθηκε το 2005 για την ενίσχυση των επιχειρηματικών σχεδίων και προγραμμάτων τα οποία υπήχθησαν στα κίνητρα του νέου αναπτυξιακού νόμου 3299/2004.

Σχετικές αιτήσεις για αναπροσαρμογή του ποσού είχαν υποβληθεί στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών από τους γενικούς γραμματείς των περιφερειών της χώρας. Υπενθυμίζεται ότι το Μάρτιο του 2005 με απόφαση των υπουργού και υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη και Χρ. Φώλια, είχε καθοριστεί σε 560 εκατ. ευρώ το συνολικό ποσό από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για τις επιχορηγήσεις, τις επιδοτήσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης εξοπλισμού και τις επιδοτήσεις του κόστους της δημιουργούμενης απασχόλησης για τις επενδύσεις οι οποίες θα υπήγοντο από τις Γνωμοδοτικές Επιτροπές στις εν λόγω κατηγορίες ενισχύσεων. Το ποσό αυτό αναπροσαρμόζεται κατά 82 εκατ. ευρώ, μετά από αιτήματα, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση των κ. κ. Γ. Αλόγοσκούφη και Χρ. Φώλια.
Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο