Αποτελέσματα live αναζήτησης

Soft1 ERP: Το πρώτο ελληνικό ERP στην πλατφόρμα Windows Azure της Microsoft

24 Νοέμβριου 2010 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Soft1 ERP: Το πρώτο ελληνικό ERP στην πλατφόρμα Windows Azure της Microsoft

Μοναδικές υπηρεσίες cloud computing για τη σύγχρονη επιχείρηση

Συνεχίζοντας τη στρατηγική επένδυσης στις υπηρεσίες cloud computing, η SoftOne είναι η πρώτη ελληνική εταιρία πληροφορικής που «ανέβασε» το Soft1 ERP στη νέα πλατφόρμα Windows Azure της Microsoft, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν σημαντικά πλεονεκτήματα από τη χρήση εφαρμογών μέσω Internet.

Η νέα υπηρεσία μηχανογράφησης Soft1 on Windows Azure της SoftOne βασίζεται στο ραγδαία αναπτυσσόμενο μοντέλο διάθεσης λογισμικού SaaS (Software as a Service) και παρέχεται σε συνεργασία με την εταιρία Microsoft.

Η συνδρομητική υπηρεσία Soft1 On Windows Azure δίνει τώρα τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν επιχειρησιακά το σύγχρονο λογισμικό Soft1 ERP με χαμηλό κόστος επένδυσης, ευέλικτη λειτουργία και ουσιαστική ευκολία διαχείρισης. Διατίθεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές συνδρομής με βάση το περιεχόμενο του λογισμικού και τον αριθμό χρηστών, χωρίς επιπλέον κόστος για πρόσθετες υπηρεσίες όπως αναβαθμίσεις νέων εκδόσεων, backup/restore δεδομένων, διαχείριση συστημάτων κ.λπ.

Με την cloud λύση της SoftOne η επιχείρηση λειτουργεί το μηχανογραφικό της συστήματος ευέλικτα, με βάση τις πραγματικές ανάγκες που παρουσιάζονται ανά περίοδο συνδρομής σε αριθμό  χρηστών, περιεχόμενο λογισμικού κλπ. 

Πιο αναλυτικά, στο cloud μοντέλο δεν απαιτείται αρχική προμήθεια εξοπλισμού και λογισμικού server, χρησιμοποιώντας servers τελευταίας τεχνολογίας που φιλοξενούνται στα υπερσύγχρονα cloud datacenters της Microsoft. Επίσης, δεν απαιτείται αρχική προμήθεια λογισμικού εμπορικής διαχείρισης ή ERP για την υλοποίηση του μηχανογραφικού συστήματος. Ακόμη, η υπηρεσία μειώνει σημαντικά το κόστος συντήρησης του συστήματος και επομένως το συνολικό IT κόστος. Έτσι, η χρήση της εξασφαλίζει σημαντική μείωση στο συνολικό κόστος χρήσης λογισμικού (Total cost of ownership) από την επιχείρηση, λειτουργία χωρίς δεσμεύσεις και με απόλυτη ασφάλεια. Η επιχείρηση λειτουργεί με απομακρυσμένη πρόσβαση στο μηχανογραφικό σύστημα μέσω απλών ADSL συνδέσεων Internet με απόλυτα ασφαλή τρόπο. Για το λόγο αυτό, η λύση αυτή είναι ιδανική και για επιχειρήσεις με λειτουργία υποκαταστημάτων, δικτύων διανομής ή θυγατρικών εταιριών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η μετάβαση σε cloud περιβάλλον Windows Azure πραγματοποιείται εύκολα και χωρίς σημαντική επιβάρυνση της λειτουργίας της επιχείρησης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μπορείτε να βρείτε στο www.softone.gr.



Σχετικά με τη Soft One Technologies A.E.

Η Soft One Technologies A.E. είναι μια σύγχρονη εταιρία πληροφορικής με εξειδίκευση στο επιχειρησιακό λογισμικό και την παροχή σχετικών υπηρεσιών. Η ιδρυτική της ομάδα αποτελείται από πρωτοπόρους της αγοράς πληροφορικής στην Ελλάδα, ενώ στο δυναμικό της συγκαταλέγονται ορισμένα από τα πιο έμπειρα και δυναμικά στελέχη του κλάδου.

Η SoftOne είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που διαθέτει business software ως υπηρεσία (SaaS), ενώ διαθέτει το λογισμικό της και μέσω του συνδρομητικού μοντέλου ASK. Οι εφαρμογές της SoftOne είναι αποτέλεσμα της 27ετούς εμπειρίας της στην ανάπτυξη εφαρμογών για τις ελληνικές επιχειρήσεις και αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού (business software) για όλες τις απαιτήσεις μηχανογράφησης: Εμπορική Διαχείριση, Συστήματα ERP, Χρηματοοικονομική Διαχείριση, Μισθοδοσία, Διαχείριση Λιανικής, Παραγωγή, CRM και Business Intelligence.

Παράλληλα, οι εφαρμογές έχουν αναπτυχθεί με βάση εντελώς νέα, αποκλειστική τεχνολογία που εγγυάται σημαντική βελτίωση στο περιεχόμενο, τη στιβαρότητα και το βαθμό ευχρηστίας τους. Αξιοποιούν τις σύγχρονες δυνατότητες των μοντέρνων βάσεων δεδομένων και των τεχνολογιών Διαδικτύου, προσφέροντας ταχύτητα, ευελιξία, απεριόριστη επεκτασιμότητα και διάρκεια.


Soft One Technologies A.E.
Ακτή Ποσειδώνος 6, 176 74 Καλλιθέα Αττικής
Τηλ.: 211 10 22222
www.softone.gr, www.soft1.eu, [email protected]


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης