Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Οι εξελίξεις στο Οικονομολογικό Επάγγελμα και η Πιστοποίηση του Λογιστή-Φοροτέχνη

Εκδηλώσεις  - Συζητήσεις

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδαςσας  προσκαλεί στις  συζητήσεις   που διοργανώνει με θέμα:

Οι εξελίξεις στο Οικονομολογικό Επάγγελμα και  η Πιστοποίηση του Λογιστή-Φοροτέχνη

Χρόνος  και τόπος διεξαγωγής  των συζητήσεων

ΑΘΗΝΑ   Δευτέρα  22/1/2010 και ώρα 7μμ

ATHENS IMPERIAL HOTEL, Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2-6 & ΚΟΛΩΝΟΥ, ΠΛ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΡΟ «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ»)

·        ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τέταρτη 24/11/2010 και ώρα 7 μμ HollidayInn  Μοναστηρίου 8

Ομιλητές για ΑΘΗΝΑ :

Αλεβιζάκης Παναγιώτης. Εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης κίνησης οικονομολόγων Ελλάδας , Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Κουκουνας Κωνσταντινος.     Πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας ΟικονομολόγωνΕλλάδας

Θεοδωρακόπουλος Παναγιώτης. Πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Ν. Αττικής

Ομιλητές για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Αλεβιζάκης Παναγιώτης. Εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας , Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Κωστόπουλος Βασίλειος .Πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Θεσσαλονίκης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο