Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΒΕΑ: Με φειδώ οι εξαιρέσεις επαγγελματικών ομάδων από ασφάλιση στον ΟΑΕΕ

ΒΕΑ: Με φειδώ οι εξαιρέσεις επαγγελματικών ομάδων από ασφάλιση στον ΟΑΕΕ             

 KAΛYTEPH αξιολόγηση των ομάδων που μπορούν να εξαιρεθούν από τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών ζητά από την κυβέρνηση η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας με αφορμή τη δέσμευση του αναπληρωτή υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργου Κουτρουμάνη προς τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Γιώργο Τσακίρη. Η διοίκηση του Επιμελητηρίου σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι κάθε απόφαση που αποδυναμώνει την ασφαλιστική βάση του Οργανισμού Επαγγελματοβιοτεχνών θα πρέπει να μελετάται με ιδιαίτερη προσοχή και σε βάθος, ώστε να μη δημιουργείται αδικαιολόγητη απώλεια εσόδων για το Tαμείο σε κρίσιμες εποχές. Παράλληλα τονίζει ότι οι εξαιρέσεις από την ασφάλιση του ΟΑΕΕ πέρα από το ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με μελετημένες προϋποθέσεις, θα πρέπει να γίνονται με συνεξέταση στοιχείων εισοδηματικών κριτηρίων.

Το ΒΕΑ καταλήγει ότι όταν η πόρτα των εξαιρέσεων μένει ανοικτή, οι συνέπειες για τον ΟΑΕΕ, που αγωνίζεται να καλύπτει τις υποχρεώσεις του σ'Α ένα αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον, γίνονται όλο και βαρύτερες.

Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο