Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Από σήμερα θα μπορούν να επισκέπτονται τις αρμόδιες Δ.Ο.Υ οι φορολογούμενοι για να διορθώσουν τα λάθη της περαίωσης.

Από σήμερα θα μπορούν να επισκέπτονται τις αρμόδιες Δ.Ο.Υ οι φορολογούμενοι για να διορθώσουν τα λάθη της περαίωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών, σήμερα τετάρτη 10 Νοεμβρίου, θα αποσταλεί ειδικό λογισμικό στις Δ.Ο.Υ., το οποίο θα δίνει την δυνατότητα στους υπαλλήλους των Δ.Ο.Υ. για διόρθωση τυχόν λαθών  καθώς και την άμεση έκδοση νέων εκκαθαριστικών περαίωσης.

Εφόσον υπάρχουν λάθη και εκδοθεί νέο σημείωμα, ο φόρος πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 29 Νοεμβρίου.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι οι φορολογούμενοι που είναι πιστοποιημένοι χρήστες του taxis net, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, θα έχουνε τη δυνατότητα να κατεβάσουν το σημείωμα της περαίωσης τους στη διεύθυνση.
https://www.gsis.gr/taxisnet/per2010/index.jsp .

Σχετικά θέματα για την περαίωση (αποφάσεις , ανακοινώσεις , ε-book, προγράμματα υπολογισμού )

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description LIAROMMATIS | Νοεμβρίου 10, 2010 8:41 μ.μ. | Reply
ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο