Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΕΕ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές των μελών της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ) καθώς και των Τοπικών Διοικήσεων των Περιφερειακών του Τμημάτων, θα διενεργηθούν την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010.


Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές θα έχουν τα μέλη του ΟΕΕ που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και του έτους 2009.

Τελευταία ημερομηνία για την εκπλήρωση των ταμειακών σας υποχρεώσεων είναι η Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010 έως τις 20:00. Η ίδια ημερομηνία ισχύει και για τυχόν αλλαγές στα στοιχεία μονίμου κατοικίας σας, με βάση τα οποία θα εμφανίζεστε στους εκλογικούς καταλόγους.

Το ακριβές ποσό της οφειλής σας, σας έχει γνωστοποιηθεί με επιστολή μας που εστάλη στην διεύθυνση επικοινωνίας που μας έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει επιστολή, ενώ υπάρχει από μέρους σας οφειλή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες μας προκειμένου να πληροφορηθείτε το ύψος της, αλλά και να δηλώσετε την σωστή διεύθυνση σας.

Η εξόφληση των συνδρομών μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

1. Με πληρωμή στο Κεντρικό Κατάστημα των υπηρεσιών του ΟΕΕ Μητροπόλεως 12-14, 2ος όροφος, τηλ:2105202589-2105202262- 2105202583

2. Με πληρωμή στα κατά τόπους Περιφερειακά Τμήματα (οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνά τους αναγράφονται στο περιοδικό μας «Οικονομικά Χρονικά» και στο site του ΟΕΕ www.oe-e.gr).

3. Με κατάθεση σε όλα τα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (Ε.Τ.Ε.), συμπληρώνοντας γραμμάτιο είσπραξης για Νομικά Πρόσωπα στο λογαριασμό του Ο.Ε.Ε. με αριθμό : 040/546004-26.

4. Με ταχυδρομική επιταγή προς την κεντρική υπηρεσία. Σημείωση 1: Εάν επιλέξετε τον 3ο ή 4ο τρόπο πληρωμής, παρακαλείσθε να
αναγράφετε ευανάγνωστα στο γραμμάτιο, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, αριθμό μητρώου μέλους και αιτιολογία της κατάθεσης).
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο