Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ημερίδες σε Λάρισα & Θεσσαλονίκη για την εναλλακτική πολιτική ανάπτυξης και αντιμετώπισης της κρίσης

Tο σχέδιο διεξόδου από την κρίση της κυβέρνησης και της «τρόϊκας», παρά τόσο κοινωνικά άδικα μέτρα, δεν πείθει για την αποτελεσματικότητα του. Από τη μια δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά το έλλειμμα, και από την άλλη, οδηγεί την οικονομία σε βαθιά ύφεση. Γι’ αυτό, η αναζήτηση ενός εναλλακτικού σχεδίου που θα αντιμετωπίσει τη δημοσιονομική κρίση μέσω της ανάπτυξης και ταυτόχρονα θα επιτυγχάνει την κοινωνική δικαιοσύνη αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας ΑΚIΟΕ προκειμένου να συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας τέτοιας εναλλακτικής προτάσεις διοργανώνει μια ημερίδα διαλόγου με ομιλητές επιστήμονες που διαθέτουν πολύχρονη διεθνή εμπειρία και γνωρίζουν καλά το ελληνικό ζήτημα.

Η ημερίδα με θέμα: «Υπάρχει εναλλακτική πολιτική ανάπτυξης  και αντιμετώπισης της   κρίσης».

 Συζητούν:

              
Κωνσταντίνος ΒεργόπουλοςΚαθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού. Επισκέπτης καθηγητής σε Πανεπιστήμια της Βόρειας και Νότιας Αμερικής. Διεθνής εμπειρογνώμονας στα Ηνωμένα Έθνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γεώργιος ΔουράκηςΕπίκουρος Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μπουραντάς ΔημήτρηςΚαθηγητής μάνατζμεντ & ηγεσίας , διευθυντής μεταπτυχιακών τμημάτων διοίκησης & ανθρωπίνου δυναμικού Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Τόποι και χρόνος διεξαγωγής:

Λαρισα :

DIVANI PALACE  Παπαναστασίου 19 -Τρίτη 2/11/2010 και ώρα 7μμ

Θεσσαλονικη :

HollidayInn  Μοναστηριου 8 -Τεταρτη 3/11/2010και ωρα 7μμ

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση

.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας κ. Αλεβιζάκης Παναγιώτης Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο