Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ημερίδες σε Λάρισα & Θεσσαλονίκη για την εναλλακτική πολιτική ανάπτυξης και αντιμετώπισης της κρίσης

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

Tο σχέδιο διεξόδου από την κρίση της κυβέρνησης και της «τρόϊκας», παρά τόσο κοινωνικά άδικα μέτρα, δεν πείθει για την αποτελεσματικότητα του. Από τη μια δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά το έλλειμμα, και από την άλλη, οδηγεί την οικονομία σε βαθιά ύφεση. Γι’ αυτό, η αναζήτηση ενός εναλλακτικού σχεδίου που θα αντιμετωπίσει τη δημοσιονομική κρίση μέσω της ανάπτυξης και ταυτόχρονα θα επιτυγχάνει την κοινωνική δικαιοσύνη αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας ΑΚIΟΕ προκειμένου να συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας τέτοιας εναλλακτικής προτάσεις διοργανώνει μια ημερίδα διαλόγου με ομιλητές επιστήμονες που διαθέτουν πολύχρονη διεθνή εμπειρία και γνωρίζουν καλά το ελληνικό ζήτημα.

Η ημερίδα με θέμα: «Υπάρχει εναλλακτική πολιτική ανάπτυξης  και αντιμετώπισης της   κρίσης».

 Συζητούν:

              
Κωνσταντίνος ΒεργόπουλοςΚαθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού. Επισκέπτης καθηγητής σε Πανεπιστήμια της Βόρειας και Νότιας Αμερικής. Διεθνής εμπειρογνώμονας στα Ηνωμένα Έθνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γεώργιος ΔουράκηςΕπίκουρος Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μπουραντάς ΔημήτρηςΚαθηγητής μάνατζμεντ & ηγεσίας , διευθυντής μεταπτυχιακών τμημάτων διοίκησης & ανθρωπίνου δυναμικού Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Τόποι και χρόνος διεξαγωγής:

Λαρισα :

DIVANI PALACE  Παπαναστασίου 19 -Τρίτη 2/11/2010 και ώρα 7μμ

Θεσσαλονικη :

HollidayInn  Μοναστηριου 8 -Τεταρτη 3/11/2010και ωρα 7μμ

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση

.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας κ. Αλεβιζάκης Παναγιώτης Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης