Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής αποκάλυψε το Σ.Δ.Ο.Ε.

Υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής και διαφθοράς αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Γ. Καπελέρης μιλώντας σε συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του κ. Καπελέρη βρίσκονται και ερευνώνται:

- 4 γιατροί οι οποίοι έκαναν εισαγωγές σκευάσματος από το εξωτερικό. Αγόραζαν το σκεύασμα 180 ευρώ, και το υπερτιμολογούσαν στη συνέχεια, διαθέτοντας το στον ΟΠΑΔ έναντι 2.943 ευρώ! Η ζημιά για το δημόσιο ανέρχεται σε 1,5 εκατ. ευρώ.

- Υπόθεση εικονικών παραστατικών στον ΟΠΑΔ με ζημία 4 εκατ. ευρώ. Αασφαλισμένοι χρεώνονταν με θεραπείες χωρίς να έχουν ουδέποτε υποβληθεί σε αυτές.

- «Συνεργασία» γιατρών με νοσοκομείο για εισαγωγές εμφυτευμάτων με ζημία 37 εκατ. ευρώ

- Συναλλαγές για προμήθεια βηματοδοτών που με υπερτιμολογήσεις οδήγησαν σε ζημία του ελληνικού δημοσίου 25 εκατ. ευρώ

- Εικονικές συνταγογραφήσεις γιατρών του ΙΚΑ.

Ο κ. Καπελέρης δήλωσε ότι πρέπει να ενισχυθεί το ελεγκτικό δυναμικό του ΣΔΟΕ και πρότεινε η μη δικαιολόγηση του πόθεν έσχες να είναι ποινικό αδίκημα.Πηγή: www.express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΕΛΕΝΗ Μ.Κ. | Οκτωβρίου 18, 2010 3:01 μ.μ. | Reply
Αναρωτιέμαι: Χρήματα στα κρατικά ταμεία μπήκαν;
Μόνο αν θα μπουν τα χρήματα στα κρατικά ταμεία κι όχι σε ιδιωτικές τσέπες, τότε και μόνο τότε το παραπάνω γεγονός αποτελεί είδηση. Διαφορετικά πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο, εδώ και χρόνια, "ο κόσμος το'χει τούμπανο, κι εμείς κρυφό καμάρι".
Βαρέθηκα να ακούω για φοροδιαφυγές, παρανομίες, λαμόγια κ.λ.π. κ.λ.π. και κατά τα άλλα να υστερούν τα κρατικά έσοδα!
Το "δούλεμα" τέρμα!!!! Αρκετά πια!!!

Η αγανάκτηση ξεχυλίζει!
Ελένη
image description LIAROMMATIS | Οκτωβρίου 18, 2010 7:22 μ.μ. | Reply
ΣΥΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description elias stratakis | Οκτωβρίου 19, 2010 9:53 π.μ. | Reply
Η Ανακοίνωση τέοιων υποθέσεων και μόνο δεν φτάνει.
Να δούμε ονόματα.
Να δούμε να επιστρέφονται τα χρήματα.
Να δούμε αυτά τα ονόματα στη φυλακή.
Να υπάρξουν κυρώεις.
Τουλάχιστον οι επόμενοι να το σκεφτούν καλά πριν κα΄νουν τις ίδιες ή παρόμοιες λαμογιές.
Αλλά μπα.
Τίποτα δεν αλλάζει.
Μόνο για τα μάτια του κόσμου....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο