Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αποφάσεις Έκτακτης Γ.Σ της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στις 9/10/2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42 - 46 - ΑΘΗΝΑ 104 34
ΤΗΛ: 210 8253445 - FAX: 210 8253446 
Ε - Μail: [email protected]


Τετάρτη , 13  Οκτωβρίου 2010

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία, προερχόμενη τόσο από την καθολική συμμετοχή όσο και από την λήψη ομόφωνων αποφάσεων, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010.

Στην Γ.Σ. παραβρέθηκαν 108 Αντιπρόσωποι από 37 Ενώσεις και την ακολούθησαν ως παρατηρητές 280 Μέλη (κυρίως από την Ε.Φ.Ε.Ε. Αττικής)

Για τα δύο θέματα της Συνέλευσης προηγήθηκε η ενημέρωση για τις αποφάσεις και προτάσεις του Δ.Σ. αλλά και διεξοδική ενημέρωση για την πορεία των εργασιών της Επιτροπής για την Πιστοποίηση των Λογιστών – Φοροτεχνικών, ακολούθησαν διευκρινιστικές ερωτήσεις αλλά και τοποθετήσεις Μελών και η διαδικασία έκλεισε με την ψηφοφορία επί των προτάσεων.
Σας παραθέτουμε εν συντομία τις αποφάσεις που ελήφθησαν:

Απόφαση 1η:
Να στηριχθεί στις προσεχείς εκλογές του Ο.Ε.Ε., για την εκλογή Αντιπροσώπων στην ΣτΑ και διοικήσεων στις περιφερειακές διοικήσεις, η Ανεξάρτητη Παράταξη Π.Ο.Φ.Ε.-Ε. (Ονομαστική ψηφοφορία: 104 NAI, 3 όχι και 1 παρών)

Απόφαση 2η:
Εγκρίνουν την πρόταση για την Πιστοποίηση των Λογιστών – Φοροτεχνικών που απέστειλε στην αρμόδια επιτροπή του Ο.Ε.Ε. το Δ.Σ. και το εξουσιοδοτούν να την επικαιροποιήσει σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των Μελών σε συνδυασμό με τις ερμηνευτικές εγκυκλίους που εκδόθηκαν και αφορούν την άσκηση του Επαγγέλματος επισημαίνοντας ταυτόχρονα, πάλι, τα σημεία εκείνα που αποτελούν αυταπόδεικτες προϋποθέσεις για την αποτελεσματική εφαρμογή της Πιστοποίησης όπως είναι η κατάργηση και όχι απλά η μείωση των ορίων του άρθρου 38 (Ομόφωνη απόφαση με ανάταση της χειρός)Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                         
Πανίδης Ι. Αβραάμ 

Ο Γενικός Γραμματέας
Πατέλης Γ. Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο