Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αναβάθμιση φορολογικού σεμιναρίου ν. 3842/2010 με νέα εφαρμογή αυτοελέγχου 2010

Αθήνα, 12/01/2011

Νέα έκδοση ver. 7 του φορολογικού σεμιναρίου.

Αγαπητοί συνάδελφοι/σες

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει νέα έκδοση του φορολογικού σεμιναρίου στην οποία προστέθηκε μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για τον αυτοέλεγχο των υποβαλλόμενων δηλώσεων σύφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 79 του ν. 3842/2010, όπως αυτές κοινοποιήθηκαν με την απόφαση του Υ.Ο. ΠΟΛ.1191/17.12.2010. Στην εφαρμογή έχει ενσωματωθεί και video με βοήθεια ώστε να μπορεί ο χρήστης να κατανοήσει τη λειτουργία της. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η εφαρμογή πραγματοποιήθηκε με βάση όσα αναφέρονται στην σχετική απόφαση του Υ.Ο.. Υπαρχουν κάποια ειδικά θέματα όμως που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη από τη διοίκηση του Υπουργείου. Για τυχόν παρατηρήσεις, επισημάνσεις ή βελτιώσεις της εφαρμογής, μπορείτε να στείλετε τα σχόλιά σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : [email protected]
Διαδικασία αναβάθμισης:


Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί το usb δίσκο με το φορολογικό σεμινάριο το μόνο που θα κάνουν είναι να κατεβάσουν το εκτελέσιμο αρχείο εγκατάστασης (updateseminar.exe) από τον παρακάτω σύνδεσμο:

www.taxheaven.gr/pages/seminario

Προσοχή !!! Το αρχείο δεν πρέπει να το κατεβάσετε στο USB δίσκο αλλά όπου αλλού θέλετε (π.χ. επιφάνεια εργασίας, στον σκληρό σας δίσκο)

Μετά το "κατέβασμα"  του αρχείου αναβάθμισης και αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει στον υπολογιστή σας το usb δίσκο με το σεμινάριο, θα "τρέξετε" το αρχείο που κατεβάσατε (updateseminar.exe)  και κατά την διάρκεια της εκτέλεσης θα επιλέξετε να γίνει η εγκατάσταση στο usb δίσκο που περιέχει το σεμινάριο.

Προσοχή!!! Επαναλαμβάνουμε ότι θα πρέπει να έχετε εισάγει τον usb δίσκο του σεμιναρίου στον υπολογιστή σας, για να εγκατασταθεί επιτυχώς η αναβάθμιση σε αυτό.

Σε περίπτωση προβλημάτων κατά την εγκατάσταση παρακαλούμε απενεργοποιήστε όποια αντιικά προγράμματα (antivirus) έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας και επαναλάβετε την διαδικασία αναβάθμισης.

Όσοι προμηθευτούν το σεμινάριο από την ημερομηνία ανακοίνωσης της κυκλοφορίας της αναβάθμισης θα προμηθεύονται το αναβαθμισμένο σεμινάριο και απλά θα βάζουν στον υπολογιστή τους.

Αν παραστεί ανάγκη και για νεότερη αναβάθμιση του σεμιναρίου τότε θα προβούμε άμεσα σ’ αυτή. Ο χρήστης θα βλέπει ένα μήνυμα στον υπολογιστή του πως υπάρχει νεότερη έκδοση της εφαρμογής και αυτό που θα πρέπει να κάνει είναι να ακολουθήσει τα βήματα για την αναβάθμιση.


Συντακτική ομάδα :

- Κωνσταντίνος Δημ.  Γραβιάς,  Λογιστής - Φοροτεχνικός
- Κωνσταντίνος Κουλογιάννης,  Λογιστής - Φοροτεχνικός
- Δημήτριος Καρποδίνης,  Λογιστής - Φοροτεχνικός

Επιμέλεια σύνταξης :

Η επιστημονική ομάδα του Taxheaven.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο