Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στα 70 λεπτά αναμένεται να διαμορφωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης

Στα 70 λεπτά αναμένεται να διαμορφωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης             

     Στα 70 λεπτά το λίτρο κατά μέσο όρο αναμένεται να διαμορφωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στο νομό Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση του αρμόδιου Εντεταλμένου Νομαρχιακού Σύμβουλου της Διεύθυνσης Εμπορίου της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Ευθυμιάδη. Ο κ. Ευθυμιάδης προήδρευσε το μεσημέρι σε σύσκεψη με τους φορείς διανομής πετρελαίου θέρμανσης για τον εφοδιασμό της αγοράς ενόψει της έναρξης της περιόδου διάθεσης του πετρελαίου, την ερχόμενη Παρασκευή.

    Στη σύσκεψη που γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι εκπρόσωποι των φορέων παρουσίασαν τα θεσμικά τους αιτήματα, ενώ τέθηκαν τα ζητήματα τήρησης των αγορανομικών διατάξεων για τη σωστή διανομή του πετρελαίου. «Οι παραβάσεις κάθε χρόνο δεν ξεπερνούν το 3% των ελέγχων που γίνονται και αφορούν στην ποσότητα του πετρελαίου που διανέμεται», είπε ο κ. Ευθυμιάδης και συνέστησε στους καταναλωτές να τοποθετούν ρολόι στην είσοδο της δεξαμενής ώστε να γνωρίζουν την ακριβή ποσότητα του πετρελαίου που παραλαμβάνουν.

 Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο