Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Ανακοίνωση Γ.Γ.Π.Σ. για την Επικαιροποίηση Στοιχείων Επικοινωνίας

Ανακοίνωση Γ.Γ.Π.Σ. για την Επικαιροποίηση Στοιχείων Επικοινωνίας

Ανακοίνωση  Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Επικαιροποίηση Στοιχείων Επικοινωνίας : 

Αγαπητέ χρήστη των ηλεκτρονικών υπηρεσιών,

Προκειμένου να πετύχουμε την καλύτερη και ασφαλέστερη μεταξύ μας συνεργασία, είναι απαραίτητο να έχουμε -αμοιβαίως- στη διάθεσή μας, ακριβή και επίκαιρα στοιχεία επικοινωνίας.

Η διαδικασία επικαιροποίησης των στοιχείων σας είναι απλή και περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:

•  Μετάβαση στην αρχική σελίδα του Taxisnet .

Στη συνέχεια:

1.  Από το menu επιλέγετε « Χρήστες ».

2.  Στην οθόνη που εμφανίζεται, πληκτρολογείτε τους κωδικούς σας ( Username & Password ) και πατάτε το πλήκτρο « Εισαγωγή ».

3.  Από το menu που εμφανίζεται, επιλέγετε « ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ».

4.  Επιλέγετε αυτά που θέλετε να αντικαταστήσετε και συμπληρώνετε τα αντίστοιχα κενά πεδία με τα νέα στοιχεία.

5.  Πατάτε το πλήκτρο « Καταχώρηση των νέων στοιχείων ».

6.  Τελειώσατε !.Για να υλοποιήσετε τα παραπάνω, πατήστε ΕΔΩ .

 
 
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο