Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εφαρμογή αυτόματου Υπολογισμού Περαίωσης 2000 - 2009 (updated)

Νέα έκδοση v.9

Το Taxheaven ετοίμασε και σας παρουσιάζει την beta έκδοση της Εφαρμογής   Περαίωση 2000-2009

Η εφαρμογή είναι εντελώς Δωρεάν και διατίθεται σε μορφή Excel Αρχείου.

Οδηγίες :

-Αποσυμπιέστε το συμπιεσμένο αρχείο (zip) στον σκληρό σας δίσκο.
-Ανοίξτε το excel αρχείο με ενεργοποίηση Μακροεντολών

Ενεργοποίηση Μακροεντολών.  Η εφαρμογή  λειτουργεί μόνο όταν οι Μακροεντολές είναι ενεργοποιημένες. Οπότε, όταν ανοίξετε το αρχείο, επιλέξτε Ενεργοποίηση Μακροεντολών (ή Enable Macros) στο παράθυρο που αυτόματα θα παρουσιαστεί στην οθόνη σας.

Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί παράθυρο που θα σας ζητά το αν θέλετε να ενεργοποιήσετε ή όχι τις μακροεντολές, θα πρέπει αλλάξετε το επίπεδο ασφάλεια μακροεντολών του Excel.

Για να αλλάξετε το επίπεδο ασφάλειας μακροεντολών, θα πρέπει να ανοίξετε το Microsoft Excel και χρησιμοποιώντας το μενού (στο πάνω μέρος της οθόνης) να επιλέξετε: Εργαλεία --> Επιλογές --> Ασφάλεια (καρτέλα) --> Ασφάλεια Μακροεντολών, και να ορίσετε το επίπεδο ασφάλειας σε μεσαίο.

Αντίστοιχα για την Αγγλική έκδοση του Microsoft Excel, επιλέγετε Tools --> Options --> Security --> Macro Security, και ορίζετε το επίπεδο στο Medium.

Τις λεπτομέρειες αυτές μπορείτε να τις δείτε και στην βοήθεια του Excel.

Το αρχείο μπορείτε να το κατεβάσετε  από εδώ

Για σχόλια και παρατηρήσεις σχετικά με την εφαρμογή πατήστε εδώ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΑΛΕΚΟΣ | October 5, 2010 8:03 AM | Reply
Μπράβο
Θα μπορούσε να έχει δυνατότητα το ελέυθερο άνοιγμα φύλλων ώστε να αντιγράφουμε και να έχουμε τον κάθε πελάτη σε χωριστό φύλλο;
image description internet | October 5, 2010 9:49 AM | Reply
Να ρωτήσω κάτι? δεν είπαμε ότι όποιος έχει περαιώσει το 2008 και 2009 θα πληρώνει το μισώ του ελάχιστου? δηλαδή για β κατηγ 250 για κάθε χρήση? γιατί βάζω ότι έχει περαιωθεί και μου βγάζει αρκετό φόρο.
image description Aiantas85 | October 5, 2010 3:47 PM | Reply
RE PAIDIA MOU VGAZEI ''ESFALMENO ARXEIO '' KSERETE TI PAIZEI ?
image description karpodinis | October 11, 2010 11:25 AM | Reply
Βάλαμα και την ελεύθερη δημιουργία φύλλων και την επωνυμία της επιχ/σης και διορθώθηκαν σφάλματα (στην έκδοση v.9 ) του υπολογισμού της περαίωσης.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο