Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Ανακοίνωση σχετικά με την παράταση της δυνατότητας υποβολής ιδεών στο πλαίσιο της ανοικτής πρόσκλησης με θέμα «Οι πολίτες δημιουργούν φορολογική συνείδηση»

Το Υπουργείο Οικονομικών, έχει απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή ιδεών σε video με θέμα

«Οι πολίτες δημιουργούν φορολογική συνείδηση»,

με καταληκτική ημερομηνία την 30η Σεπτεμβρίου 2010.

Μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί περίπου 49 συμμετοχές. Το Υπουργείο Οικονομικών σε συνέχεια της ιδιαίτερα αυξημένης συμμετοχής των τελευταίων ημερών και επιθυμώντας να ανταποκριθεί στο αίτημα πολιτών για παράταση της προθεσμίας υποβολής video ανακοινώνει ότι η προθεσμία υποβολής συμμετοχών παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.

Το Υπουργείο Οικονομικών με τη δράση αυτή καλεί κάθε πολίτη ή ομάδες πολιτών, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, επαγγελματίες και εταιρίες του χώρου της επικοινωνίας και της διαφήμισης να υποβάλλουν ιδέες, μέσα από τη δημιουργία και υποβολή πρωτότυπης ιδέας με τη μορφή πολυμεσικού υλικού (video) διάρκειας έως 60 δευτερολέπτων, να συμβάλουν στην προσπάθεια για την εμπέδωση φορολογικής συνείδησης και τη διαμόρφωση ενός πιο δίκαιου φορολογικού συστήματος στη χώρα μας.

Η πρόσκληση και οι όροι συμμετοχής βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών:

http://www.minfin.gr/portal/el/resource/section/video-contest

Μπορείτε να δείτε τις μέχρι τώρα συμμετοχές στη διεύθυνση:

http://www.youtube.com/minfingre

 

Υπενθυμίζεται ακόμα η παράλληλη πρόσκληση του Υπουργείου Οικονομικών, που αφορά στον ανασχεδιασμό του εντύπου της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων (Ε1), καθώς και τις φόρμες μέσω των οποίων γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων αυτών, με τίτλο

«Ο Πολίτης σχεδιάζει τη φορολογική του δήλωση»

Οι όροι συμμετοχής βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών:

http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/bec4efca-50f0-486b-a93f-9a191bd49622
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description COSTAS | Σεπτεμβρίου 30, 2010 4:21 μ.μ. | Reply
Τελικά η παράταση είναι σαν την coca-cola.
Πηγαίνει με όλα.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο