Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τι γράφουν οι εφημερίδες σήμερα.

Τι γράφουν οι εφημερίδες σήμερα.


* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μια από τις ακριβότερες πόλεις του κόσμου η Αθήνα! Πρώτη στην ακρίβεια η Νέα Υόρκη".

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Και δαρμένοι και γδαρμένοι. Την ώρα που η αγορά και τα νοικοκυριά "γονατίζουν" από τη σκληρή και αντιαναπτυξιακή πολιτική της τρόικας, το ΔΝΤ ανακοινώνει έκθεση - κόλαφο για την ελληνική οικονομία".

* Η ΑΥΓΗ: "Άλλα 10 χρόνια ανεργίας. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνεργοι το 2011 εξαιτίας της πολιτικής του Μνημονίου σύμφωνα με την έκθεση του ΙΝΕ /ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ".

* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ξεσπάει νέο σκάνδαλο μεγαλύτερο από της Siemens".

* ΤΟ ΒΗΜΑ: "Διπλό κόσκινο για τις αμοιβές στο Δημόσιο. Αλλάζουν όλα στη μισθοδοσία των 768.000 υπαλλήλων".

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις. Το ΔΝΤ απαιτεί νέα επώδυνα μέτρα".

* ΕΘΝΟΣ: "Τον ρίχνει στον λάκκο του Βατοπεδίου. Βόμβες από την Πελέκη κατά Καραμανλή στην προανακριτική".

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Σήκωσαν... μπαϊράκι μουσουλμάνοι μαθητές".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Πρωθυπουργός εσωτερικών" ο Ραγκούσης και με τον... νόμο. Ορίζεται με νέα απόφαση του Γ. Παπανδρέου "αρχιστράτηγος" της κυβέρνησης".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Πρωθυπουργός παρά τω... Πρωθυπουργώ! Πρωτοφανές: Ο Παπανδρέου εκχώρησε όλες τις αρμοδιότητες στον Ραγκούση".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Βάλτε στη φυλακή τους φοροφυγάδες αλλιώς θα επιβαρύνετε πάλι τους πολλούς. Παρέμβαση ΔΝΤ στην κυβέρνηση με βολές και για την αντιπολίτευση".

* ΕΣΤΙΑ: "Τραγέλαφος με τα υπουργεία. Αλλάζουν διαρκώς ονομασίες και αρμοδιότητες".

* Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Παράθυρο για παράταση της στήριξης. Τόμσεν προς αγορές: Αν η Ελλάδα τηρήσει το Μνημόνιο δεν θα την εγκαταλείψουμε".

* Ο ΛΟΓΟΣ: "Ανεξέλεγκτη η αγορά των καυσίμων. Τέλος στο πλαφόν μετά από δύο ημέρες".

* ΤΑ ΝΕΑ: "Πώς θα γίνει η περαίωση. Το σχέδιο νόμου".

* Η ΝΙΚΗ: "Η λίστα του Πάγκαλου. Πώς ο αντιπρόεδρος "έκαψε" Λούκα και Μπατζελή".

* ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: "Δύο εντολές του ΔΝΤ. Ανοίξτε φυλακές (για φοροφυγάδες), "κλείστε" τράπεζες (με εξαγορές ή συγχωνεύσεις)".

* ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Λαϊκή συμμαχία και οργάνωση στους τόπους δουλειάς, στις λαϊκές γειτονιές. Συνέντευξη Τύπου της γγ της ΚΕ του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη".

* Η ΧΩΡΑ: "Δούρειους Ίππους" στήνουν στις εκλογές. Οι υποστηρικτές του Μνημονίου".

* City Press: "Η φοροδιαφυγή σας καταστρέφει. ΔΝΤ για πορεία Μνημονίου".

* ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Διαλύεται η δημόσια υγεία. Συσσωρεύονται τα προβλήματα στη Βόρεια Ελλάδα".

* ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Πανικοβάλλει την αγορά το ΣΔΟΕ Μετά την ανακοίνωση - διαπόμπευση των 500 ονομάτων γιατρών της Θεσσαλονίκης".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΞΠΡΕΣ: "Ταχύτερα η τελεσιδικία για διοικητικές διενέξεις. Νομοσχέδιο... αναβαθμίζει τον ρόλο του ΣτΕ και για τις φορολογικές υποθέσεις".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Βόμβα" 30 δισ. ευρώ. Απειλή οι μεταχρονολογημένες".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Το ΔΝΤ καρφώνει την... εφορία. Στην πρώτη έκθεσή του για την Ελλάδα μετά την υπογραφή του Μνημονίου".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Φορολογικά δικαστήρια με ταχύτατες διαδικασίες. Ειδικές ρυθμίσεις με νομοσχέδιο των υπ. Δικαιοσύνης και Οικονομικών".

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο