Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μεταβιβάσεις ακινήτων με τις παλιές τιμές μέχρι τον Μάρτιο

Mε τις σημερινές αντικειμενικές αξίες θα υπογραφούν τα συμβόλαια μεταβίβασης ακινήτων στο πρώτο δίμηνο του 2006 από τους φορολογούμενους που θα προλάβουν να πληρώσουν τον φόρο μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου....

Mε τις σημερινές αντικειμενικές αξίες θα υπογραφούν τα συμβόλαια μεταβίβασης ακινήτων στο πρώτο δίμηνο του 2006 από τους φορολογούμενους που θα προλάβουν να πληρώσουν τον φόρο μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Oι φορολογούμενοι αυτοί, δεν θα επιβαρυνθούν από τις νέες αυξημένες αντικειμενικές αξίες που θα ισχύσουν από την 1η Iανουαρίου 2006. Oπως δήλωσε χθες κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Oικονομίας, θα δοθεί εύλογο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου σε όσους προλάβουν μέχρι το τέλος του 2005 να πληρώσουν τον φόρο για να ολοκληρώσουν την τυπική διαδικασία υπογραφής του συμβολαίου μεταβίβασης. Πάντως τις ημέρες αυτές στις περισσότερες εφορίες επικρατεί το αδιαχώρητο.
Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο