Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σαρωτική περαίωση ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στην ΔΕΘ.

Το σχετικό τμήμα από την Ομιλία του στην Δ.Ε.Θ. έχει ω εξής.

Σαρωτική περαίωση ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός  στην ΔΕΘ.

Το σχετικό τμήμα από την Ομιλία του στην Δ.Ε.Θ. έχει ω εξής.
 
"Μπορούμε να βάλουμε μια διαχωριστική γραμμή με το παρελθόν; Μπορούμε να κλείσουμε το παρελθόν και να ανοίξουμε μια νέα σελίδα στο μέλλον; Μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ φορολογούμενου και κράτους;, αναρωτήθηκε ο πρωθυπουργός για να απαντήσει: "Ναι, μπορούμε". Σήμερα ανακοινώνουμε μια γενναία ρύθμιση. Τραβάμε οριστικά μια γραμμή με το παρελθόν. Όχι για παραγραφή, αλλά για απελευθέρωση. Απελευθέρωση του επιχειρηματία από το παρελθόν. Απελευθέρωση των φορολογικών μηχανισμών από τις ανέλεγκτες χρήσεις. Όλο το παρελθόν. Μέχρι σήμερα. Θα δοθεί η δυνατότητα να κλείσουν όλες οι ανέλεγκτες χρήσεις. Να κλείσουν όλες οι υποθέσεις που εκκρεμούν στα δικαστήρια. Για να γίνει μια νέα αρχή. Να βάλουμε τέλος στο καθεστώς του εκβιασμού, αλλά και τέλος στο καθεστώς του λαδώματος στον έφορο και στη φορολογική απάτη. Με ένα νέο πλαίσιο θεσμικό που αίρει τη δυνατότητα που υπάρχει σήμερα να χρησιμοποιείται η δικαστική προσφυγή ως μέσω φοροαποφυγής. Που δίνει τέλος στις ατέρμονες αναβολές στα δικαστήρια. Που τιμωρεί παραδειγματικά τη φοροδιαφυγή ως ποινικό αδίκημα. Για αυτό θα αποφασίσουμε ως κοινωνία. Δε θα είναι άλλη μία «τελευταία φορά». Θα είναι «πρώτη φορά» που θα κλείσουμε οριστικά τη σχέση μας με το παρελθόν. Με αυστηρό «πόθεν έσχες» με μία αυστηρή αλλά έντιμη σχέση φορολογικού συστήματος και φορολογούμενου. "
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description LIAROMMATIS | September 12, 2010 11:53 AM | Reply
ΤΡΙΧΕΣ !!!!!
image description COSTAS.GRV | September 12, 2010 5:38 PM | Reply
ΡΑΒΕ-ΞΗΛΩΝΕ
image description VASOD | September 13, 2010 7:56 AM | Reply
ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ !!!!
image description spyros78 | September 13, 2010 8:51 AM | Reply
ΩΡΑΙΑ.ΤΙ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ,ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ,ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΕΙΣ- ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΜΕΙΣ- ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΒΙΒΛΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 2009.ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙ ΡΕ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ (ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ) ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ..ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ?ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ?ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΝΟΗΤΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ..ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΑΠΟΔΙΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΦΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ..ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΝΤΕΛΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ-ΛΑ-ΚΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗ..ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ..
image description elias stratakis | September 13, 2010 11:04 AM | Reply
Κάθε περαίωση ΝΕΑ ΑΡΧΗ ονομάζεται.......
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο