Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Φρένο σε μετατάξεις ΦΠΑ για τρόφιμα, ΔΕΚΟ .

ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ μετατάξεις τροφίμων και τιμολογίων ΔΕΚΟ στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ 23% από τον συντελεστή 11% που είναι σήμερα βάζει το υπουργείο Οικονομικών, όπως προκύπτει και από χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Μega.

Φρένο σε μετατάξεις ΦΠΑ για τρόφιμα, ΔΕΚΟ .
   
ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ μετατάξεις τροφίμων και τιμολογίων ΔΕΚΟ στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ 23% από τον συντελεστή 11% που είναι σήμερα βάζει το υπουργείο Οικονομικών, όπως προκύπτει και από χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Μega. Σε ερώτηση σχετική με τα τρόφιμα και τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι η μαζική μετάταξη προϊόντων στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ θα πλήξει την αγορά προκαλώντας περαιτέρω μεγάλες επιβαρύνσεις στα νοικοκυριά, τις οποίες θέλει να αποφύγει η κυβέρνηση. Οπως είπε, αναζητούνται εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να εισπραχθούν τα έσοδα (1 δισ. ευρώ) που προβλέπονται από την αντίστοιχη δέσμευση του Μνημονίου.

πηγή Τα Νέα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο