Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Έξτρα φορο-πριμ για αποδείξεις από ελεύθερους επαγγελματίες.

Έξτρα πριμ στους φορολογούμενους για τις αποδείξεις δαπανών από ελεύθερους επαγγελματίες σκοπεύει να θεσπίσει το υπουργείο Οικονομικών

Έξτρα φορο-πριμ για αποδείξεις από ελεύθερους επαγγελματίες.
   
Έξτρα πριμ στους φορολογούμενους για τις αποδείξεις δαπανών από ελεύθερους επαγγελματίες σκοπεύει να θεσπίσει το υπουργείο Οικονομικών. Εξετάζεται, μάλιστα, το μέτρο να ισχύσει και για τα φετινά εισοδήματα, ώστε να δοθεί πρόσθετο κίνητρο στους φορολογούμενους να συλλέγουν αποδείξεις από την κατηγορία αυτή που- σύμφωνα με το υπουργείο- παρουσιάζει υψηλά ποσοστά φοροδιαφυγής. Πρόκειται για ένα από τα μέτρα που έχουν πέσει στο τραπέζι και θα πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί έως το τέλος Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ενσωματωθούν στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που θα κατατεθεί στις αρχές Οκτωβρίου στη Βουλή. Τα άλλα αφορούν τις μετατάξεις προϊόντων από τον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ στο 23%,- για τις οποίες κορυφαίοι παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών λένε ότι θα είναι περιορισμένες υπό τον φόβο του πληθωρισμού-, το νέο καθεστώς των τελών κυκλοφορίας Ι.Χ. που θα προβλέπει διορθώσεις του ισχύοντος καθεστώτος για τα παλαιά αυτοκίνητα και σύνδεση με τους ρύπους για τα καινούργια, τέλος, το ύψος των αυξήσεων στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων από 1/1/2011.

Πηγή Τα Νέα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο