Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ειδοποιητήρια σε μεγαλοοφειλέτες δημοσίου

Ειδοποιητήρια για εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους έως τις 10 Σεπτεμβρίου θα λάβουν τις επόμενες ημέρες 90 φορολογούμενοι που χρωστούν στο δημόσιο 35,9 εκατ. ευρώ την ώρα που κατέχουν ακίνητη περιουσία συνολικής αξίας 176,5 εκατ. ευρώ.

Ειδοποιητήρια σε μεγαλοοφειλέτες δημοσίου             
 
 Ειδοποιητήρια για εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους έως τις 10 Σεπτεμβρίου θα λάβουν τις επόμενες ημέρες 90 φορολογούμενοι που χρωστούν στο δημόσιο 35,9 εκατ. ευρώ την ώρα που κατέχουν ακίνητη περιουσία συνολικής αξίας 176,5 εκατ. ευρώ.

    Εντοπίστηκαν κατόπιν διασταύρωσης στοιχείων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών η οποία έδειξε παράλληλα ότι ο καθένας εξ αυτών χρωστάει περισσότερα από 200.000 ευρώ και συνολικά διαθέτουν 917 ακίνητα σε όλη την επικράτεια με σχέση οφειλής/αξία ακίνητης περιουσίας: 1/1,5 τουλάχιστον.

    Το υπουργείο Οικονομικών αποστέλλει επιστολές στους οφειλέτες, για να εξοφλήσουν τις οφειλές τους μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2010. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής, θα κινηθεί κατά προτεραιότητα διαδικασία αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών αυτών, συμπεριλαμβανομένου και πλειστηριασμού. Ταυτόχρονα, όσοι δεν ανταποκριθούν στην πρόσκληση εξόφλησης καλούνται στις ΔΟΥ για προσωρινό έλεγχο. 

Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο