Ειδήσεις Επενδύσεις -αναπτυξιακά

Υποβολή ηλεκτρονικού αιτήματος ελέγχου για την δράση των επιστημόνων - ελευθέρων επαγγελματιών για όσους επενδυτές έχουν απόφαση υπαγωγής με ημερομηνία 16/4/2010.

Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομίας.

Από 16/8/2010 μέχρι 16/9/2010 θα είναι εφικτή η υποβολή ηλεκτρονικού αιτήματος ελέγχου για την δράση των επιστημόνων - ελευθέρων επαγγελματιών για όσους επενδυτές έχουν απόφαση υπαγωγής με ημερομηνία 16/4/2010.

Της υποχρέωσης υποβολής αιτήματος ελέγχου εξαιρούνται όσοι εγκεκριμένοι επενδυτές έχουν υποβάλει ένσταση. (λεπτομέρειες στο www.ependyseis.gr/sub/epag/docs.htm )

Προσοχή!!!! Σε περίπτωση παρέλευσης της προβλεπόμενης ημερομηνίας χωρίς την υποβολή αιτήματος ελέγχου από τον δικαιούχο της ενίσχυσης, ο ελεύθερος επαγγελματίας δεν δύναται να λάβει την εγκριθείσα επιχορήγηση.

Oι τεχνικές οδηγίες υποβολής αιτήματος ελέγχου στη δράση Ελ. Επαγγελματιών θα αναρτηθούν στο μενού Πληροφορίες της δράσης στο www.ependyseis.gr/mis και στο www.ependyseis.gr/sub/epag/odigies.htm
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο