Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών προς το Ι.Κ.Α.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Π.Ο.Λ.)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, τηλ. 38 10 081- 38 02 923 - ΦΑΞ 38 01 227 -  ΑΘΗΝΑ.
E-mail [email protected] Web Site www.pol.org.gr

Αθήνα, 27 Ιουλίου 2010

Προς την Διοίκηση του Ι.Κ.Α.

Αγ. Κωνσταντίνου 8 ΑΘΗΝΑ.

ΘΕΜΑ: Παράταση Α.Π.Δ. Ι.Κ.Α.


Κύριοι,

Ήδη όπως μας πληροφορούν συνάδελφοί μας, για αντικειμενικούς ή υποκειμενικούς λόγους (π.χ. αυξημένος φόρτος εργασίας το διάστημα αυτό, θερινές διακοπές, αλλά και μπέρδεμα ημερομηνιών υποβολής), δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα και καλούνται σήμερα να καταβάλλουν υψηλά πρόστιμα και κάποιοι κινδυνεύουν να χάσουν και τη δουλειά τους.

Κύριοι,

Επειδή όπως μας πληροφόρησαν συνάδελφοί μας, θα υποχρεωθούν να καταβάλλουν υψηλά πρόστιμα και κάποιοι κινδυνεύουν να χάσουν και τη δουλειά τους

Επειδή με την υποβολή των ΑΠΔ σύμφωνα με τα πριν την 19/26.2.2010 εγκύκλιό σας ισχύοντα, δεν προκύπτει βλάβη για το Ι.Κ.Α.

Επειδή σε κάποιους συναδέλφους και επιχειρήσεις δημιουργείται τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις είναι αξεπέραστο,

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αλλά και την εδραίωση εμπιστοσύνης ανάμεσα στο Ι.Κ.Α. τους ασφαλισμένους και τους εργοδότες, ζητάμε να παρατείνετε την ημερομηνία υποβολής των ΑΠΔ που λήγουν ή έληξαν τον Ιούλιο, μέχρι τις 6 Αυγούστου 2010.
 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                                                                    
Ε. Ζαμπέτα                                                                                        

Ο Γεν. Γραμματέας
Ν. Ζαμπουλάκης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description doctor | Ιουλίου 27, 2010 4:06 μ.μ. | Reply
Ποιος έγραψε αυτό το απλοϊκό και απαράδεκτο κείμενο; Αν είναι δυνατόν.
image description LIAROMMATIS | Ιουλίου 27, 2010 7:08 μ.μ. | Reply
ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΔ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΜΗΝΟΣ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΤΑΙ
image description NIKOSPYRGOS | Ιουλίου 27, 2010 9:07 μ.μ. | Reply
MHN KRINEIS EX EIDION TA ALOTRIA SYNADELFE.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο