Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΛΤΕ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΤΗΣΙΩ Ν ΑΝΑΦΟΡ ΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Τ Ν ΔΕΞΙΟΤΗΤΩ Ν ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Η Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (Ε.Λ.Τ.Ε.) ανακοινώνει τα εξής: 1. Σε συνέχεια της ανακοίνωσης (0003/09: Επάρκεια Πρακτικής Άσκησης), της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ), σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία που αναφέρεται στο άρθρο 11 της ανωτέρω ανακοίνωσης παρατείνεται από τις 30 Ιουλίου στις 30 Σεπτεμβρίου 2010.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚ ΩΝ
 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΕΛΕΓΧΩΝ
Ν.Π.Δ.Δ.
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩ ΣΗ 0005/10
«ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΤΗΣΙΩ Ν ΑΝΑΦΟΡ ΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Τ Ν ΔΕΞΙΟΤΗΤΩ Ν ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ »
 
 
Αθήνα, 23 Ιουλίου  2010
Η Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (Ε.Λ.Τ.Ε.) ανακοινώνει τα εξής:
1.  Σε  συνέχεια  της  ανακοίνωσης  (0003/09:  Επάρκεια  Πρακτικής  Άσκησης),  της  Επιτροπής  Λογιστικής Τυποποίησης   και Ελέγχων  (ΕΛΤΕ), σας  ενημερώνουμε ότι η προθεσμία που  αναφέρεται στο άρθρο 11 της ανωτέρω ανακοίνωσης παρατείνεται από τις 30 Ιουλίου  στις  30 Σεπτεμβρίου 2010. 
 
2.  Η ανωτέρω παράταση αφορά αποκλειστικά και μόνο την υποβολή των ετήσιων αναφορών  για  την    χρονική  περίοδο  από    30  Ιουνίου  2009  έως  1  Ιουλίου  2010  και  χορηγείται  λαμβανόμενων  υπόψη  των  πρακτικών  προβλημάτων  που  ανέκυψαν  κατά  την  πρώτη  χρήση εφαρμογής των οριζομένων στην εν λόγω ανακοίνωση.  
 
3.  Επισημαίνεται ότι για τις επόμενες χρήσεις η προθεσμία που αναφέρεται στην παράγραφο  11 της ανωτέρω ανακοίνωσης ισχύει κανονικά.
 
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Λ.Τ.Ε.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο