Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κατάθεση τροπολογίας στο νομοσχέδιο «Ρύθμιση των Οφειλών Υπερχρεωμένων Φυσικών Προσώπων» σχετικά με την παράταση του χρόνου μίσθωσης των καταστημάτων στις Κεντρικές Αγορές Αθηνών και Θεσσαλονίκης

Κατάθεση τροπολογίας στο νομοσχέδιο «Ρύθμιση των Οφειλών Υπερχρεωμένων Φυσικών Προσώπων» σχετικά με την παράταση του χρόνου μίσθωσης των καταστημάτων στις Κεντρικές Αγορές Αθηνών και Θεσσαλονίκης

23 Ιουλίου, 2010


Τροπολογία σχετικά με την παράταση του χρόνου μίσθωσης των καταστημάτων που λειτουργούν στις Κεντρικές Αγορές Αθηνών και Θεσσαλονίκης κατέθεσε σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουλίου, το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με την τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο «Ρύθμιση των Οφειλών Υπερχρεωμένων Φυσικών Προσώπων», παρατείνεται ο μέγιστος χρόνος μίσθωσης των καταστημάτων που λειτουργούν στις Κεντρικές Αγορές Αθηνών και Θεσσαλονίκης από 6 έτη σε 10 έτη, υπό προϋποθέσεις.

Η συγκεκριμένη ρύθμιση προωθείται από το ΥΠΟΙΑΝ, προκειμένου οι επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός των Κεντρικών Αγορών Αθηνών και Θεσσαλονίκης να μπορούν να ενταχθούν σε επενδυτικά προγράμματα που προαπαιτούν μισθώσεις μεγαλύτερες του χρονικού διαστήματος των έξι ετών, όπως ο Αναπτυξιακός Νόμος, καθώς και προγράμματα που προκηρύσσονται μέσω του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013 .


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο