Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή του Σ.ΟΛ.Θ. προς το ΟΕΕ για τη δημιουργία Ταμείου Επιστημόνων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διευθ. Δωδεκανήσου 7 τηλ. 2310-513875 fax 2310-534463 email [email protected]

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Κοινοποίηση στο  Π.Τ.Κ.Μ. Ο.Ε.Ε.

Οι θεσμικές αλλαγές που πραγματοποιούνται την εποχή αυτή, σύμφωνα με τις επιταγής του μνημονίου στήριξης,  είναι ριζικές. Μεταξύ αυτών προβλέπεται και η δημιουργία τριών ταμείων κύριας ασφάλισης και συγκεκριμένα ένα για τους απασχολούμενους στην αγροτική παραγωγή, ένα για τους παρέχοντες εξαρτημένη εργασία (δημόσιο και ιδιωτικό τομέα) και ένα για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες. Η διαμόρφωση αυτή του ασφαλιστικού χάρτη της Ελλάδος ήδη έφερε αντιδράσεις από αρκετούς επαγγελματικούς κλάδους. Καταβάλλονται προσπάθειες παρέκκλισης  από τις ως άνω επιταγές και δημιουργίας ταμείου επιστημόνων.

Εφόσον δημιουργηθεί  ταμείο Επιστημόνων θα πρέπει να ενταχθούν σε αυτό και οι επιστήμονες οικονομολόγοι. Πιστεύουμε ότι το Ο.Ε.Ε., ως θεσμικός φορέας, υπερασπιζόμενο την επιστημονική ταυτότητα των μελών του, είναι αναγκαίο να πρωτοστατήσει στην προσπάθεια αυτή.                        

  Θεσσαλονίκη, 21 Ιουλίου 2010
          Με τιμή,
Ο Πρόεδρος        Ο Γενικός Γραμματέας
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ        ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο