Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Νέο ολοκληρωμένο online κατάστημα - Sato Office Systems

Νέο ολοκληρωμένο online κατάστημα - Sato Office Systems

Ανταποκρινόμενοι πάντα στις απαιτήσεις της αγοράς και στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Sato, πρωτοπόρος στο χώρο του επίπλου γραφείου, εγκαινιάζει το νέο ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Μέσα από ένα απλό, εύχρηστο και λειτουργικό menu, η νέα ηλεκτρονική σελίδα  www.e-sato.gr δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα εύκολης πλοήγησης, ώστε να βρίσκουν και να επιλέγουν εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα της αρεσκείας τους. Το online κατάστημα της Sato Office Systems προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα από όλες τις κατηγορίες επίπλων γραφείου και σε τιμές χαμηλότερες του καταστήματος. Επιπλέον, με την παραγγελία μέσω internet και με παράδοση στις περιοχές λεκανοπεδίου Αττικής και νομού Θεσσαλονίκης, παρέχονται δωρεάν τα μεταφορικά και η συναρμολόγηση των επίπλων.

Τώρα οι αγορές σας γίνονται παιχνίδι! Μέσα από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα των Sato Office Systems www.e-sato.gr, επιλέξτε και εσείς τα έπιπλα γραφείου που επιθυμείτε με ευκολία και αποκτήστε τα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και σε σύντομο χρόνο παράδοσης!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.e-sato.gr

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στην Politics,την κ Λίλα Γουλέα, 210 81 74 404 και την κ. Μαρία Παπαοικονόμου, 210 81 74 422.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο