Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέο ολοκληρωμένο online κατάστημα - Sato Office Systems

20 Ιούλιου 2010 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Νέο ολοκληρωμένο online κατάστημα - Sato Office Systems

Ανταποκρινόμενοι πάντα στις απαιτήσεις της αγοράς και στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Sato, πρωτοπόρος στο χώρο του επίπλου γραφείου, εγκαινιάζει το νέο ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Μέσα από ένα απλό, εύχρηστο και λειτουργικό menu, η νέα ηλεκτρονική σελίδα  www.e-sato.gr δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα εύκολης πλοήγησης, ώστε να βρίσκουν και να επιλέγουν εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα της αρεσκείας τους. Το online κατάστημα της Sato Office Systems προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα από όλες τις κατηγορίες επίπλων γραφείου και σε τιμές χαμηλότερες του καταστήματος. Επιπλέον, με την παραγγελία μέσω internet και με παράδοση στις περιοχές λεκανοπεδίου Αττικής και νομού Θεσσαλονίκης, παρέχονται δωρεάν τα μεταφορικά και η συναρμολόγηση των επίπλων.

Τώρα οι αγορές σας γίνονται παιχνίδι! Μέσα από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα των Sato Office Systems www.e-sato.gr, επιλέξτε και εσείς τα έπιπλα γραφείου που επιθυμείτε με ευκολία και αποκτήστε τα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και σε σύντομο χρόνο παράδοσης!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.e-sato.gr

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στην Politics,την κ Λίλα Γουλέα, 210 81 74 404 και την κ. Μαρία Παπαοικονόμου, 210 81 74 422.




Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης